Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 évesen, tapasztalatlan fejjel nyugodtan feladhatom azt a reményemet, hogy leszek nővel valaha?
Vagy csak béna.
Nekem mondjuk mindegy, úgy fogod fel és csinálod a dolgod, ahogy akarod.
És felőlem az 59%-osnak is hihetsz, aki megjegyzem évek óta minden kérdésre ezt a választ adja, ha ez a kérdés akkor is, ha nem, akkor is. Kb. 100 ezerszer elmondták neki, hogy fejezze be, de nem érdekli, én is figyelmen kívül hagyom már. Szóval a te dolgod, hogy ki véleményére adsz és hogyan éled a mindennapjaidat, felőlem szűz is maradhatsz.
Nem biztos az, hogy ronda vagy. Én sem lehetek az nagyon, ha felszedett az a csaj 27 évesen. Ő sem volt ronda, sőt... Álmomban nem gondoltam volna, hogy kellhetek egy ilyen csajnak, és mégis. Biztosan nem feküdt volna le velem, ha undorodik tőlem...
Lehet, hogy "csak" töketlen, meg béna vagy, mint én. És azon elvileg lehet változtatni. De hogy hogyan, azt ne tőlem kérdezd...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!