Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 évesen, tapasztalatlan fejjel nyugodtan feladhatom azt a reményemet, hogy leszek nővel valaha?
Hát, csak van benned valami, amivel megkedvelteted magad egy-két csajjal, amúgy meg mindenkinek megvan valahol a párja, csak keresni kell. Én se vagyok olyan nagyon nagy dumás, de a csajok kihozzák belőlem. Mondjuk a szótlanoktól, meg a nevetni nem képesektől semmin (fapofáktól) és az életuntaktól mentsen meg a világ. :D
Mondjuk van akinek, a csendesek jönnek be és akik semminek nem örülnek, és sosem jókedvűek. Különbözőek vagyunk. A pénzre visszatérve, a fene egye meg azt, aki a pénzért szeret valakit, bár a világ már próbál nagyon arról szólni, hogy annyit ér az ember amennyi vagyona van. Sajnos.
Hát, felszedtek, de csak kalandnak kellettem, semmi többre. Szóval nem olyan mesébe illő találkozás volt ez...:)
De nekem ez is hihetetlen előrelépés volt.
Tudod, ez sokkal korábban nem is tudott volna megtörténni, mert a fiatal csajok egyszerűen nem kezdenek veled, ha lúzer vagy, mert más "értékek" számítanak nekik. Az én koromban már elég volt, hogy őszinte vagyok. Értesz?
Hát, én is meglepődtem, hidd el. De úgy látszik, hogy van akinek ez jön be.
Egyébként az lehet, hogy az én koromban sokat csalódtak már a lányok a csajozni jól tudó tökös srácokban.
De igazából nem próbálom megérteni, csak hálát adok a sorsnak, hogy kegyes volt hozzám egyszer.
Hát de mégis miért ne lennél pasi?
Talán szépen kelj fel reggel, moss fogat, borotválkozz meg, öltözz fel, menj az utcára és mosolyogj, majd beszélgess.
Nehogymár ez problémát okozzon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!