Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is felfordul a gyomra, mikor a Szerelem, szex kategóriás kérdéseket olvassa?
Mert nekem igen... 13-14 éves gyerekek kérdezik, hogy a szüzesség elvesztése ciki ilyen korban, hogyan szólítsanak meg egy fiút, stb stb stb... Könyörgöm, ez a mai tinédzserek létproblémája? Én sem vagyok idős, de azért mégis máshogy volt az én időmben...
26/L
Én 35 vagyok, és képzelheted, nekem mennyire fura a mai tinik világa és tempója, de igyekszem őket megérteni, és ha lehet, segíteni nekik, mert hiába van százszor több információs forrásuk mindenről, így a szexről is, mint nekem volt, mégis olyan tudatlanok tudnak lenni, és ezért meg sajnálom őket. Nade anno sem volt meg mindenkinek a magához való esze, hogy leemelje a szülei vagy a nővére polcáról a szexuális felvilágosító könyvet vagy a rajzos szexlexikont, ha már nem mert kérdezni, márpedig a többségünk igenis nem mert kérdezni erről se aput, se anyut, se senkit. Attól, hogy a neten minden elérhető, meg a tévében, újságokban minden látható/olvasható, még nem biztos, hogy a testére meg a vágyaira eszmélő tini magától a helyes és kívánatos tudás birtokába is jut.
Mindezek fényében még annyit, hogy azért semmivel sem kevésbé gáz csekély 26 évvel már "ezekamaifiatalok!"-ozni. Ez is egy qrva nagy probléma, ha már 26 évesen kiakadsz 14 éveseken, meg képtelen vagy őket kicsit is megérteni (mondom: csak megérteni, nem szeretni, hiszen a szimpátia megint más kérdés). Gyorsan felejtesz, neked milyen volt/te milyen voltál 14 évesen, meg hogy hogy tudtál haragudni az idősekre, akik nem értettek meg. :P
najó, akkor megírom a véleményem :D (az vagyok aki aztírta h nemírja meg..)
szóval...anno, mikor mivoltunk ennyi idősek, ezek a kérdések bennünk is felmerültek...hogyan kell csókolózni, milyen érzés, hány centis a farka (ha fiú), vajon az nagynak számít-e, borotválkozzunk, vagy ne....szóval az itt olvasható kérdések 90%-a bennünk is megfoglamazódott anno, csak akkormég nemvoltez, h kiírom netre és majd válaszolnak rá. anno Tv-ből, vagy újságokból kerestük a válaszokat ezekre. így kicsit visszafogottabbnak tűnt a dolog. nem dobálóztunk csakígy ennyire intim kérdésekkel a neten, a fél országnak.
azmeg h a mostani világban már 13 évesen az anális-orális szexel foglaltoskodnak a lányok....ez ellen sajnos nincs mit tenni. változik a világ, de mi nemtudjuk visszaváltoztatni. akkor azvolt elfogadott, mostmeg ez. emlékezzünk csak, mikor mi voltunk fiatalok, és esetleg anyukánkkal beszéltünk a szexről, ő is azt mondogatta, hogy bezzeg az én időmben, stbstb...ez folyamatosan változik, nemkell ezellen háborogni.
24L
A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:29
Szintén.. (:
Engem csak a helyesírás kavar fel nagyon, de az egyáltalán nem csak erre a korosztályra jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!