Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Másnak is felfordul a gyomra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is felfordul a gyomra, mikor a Szerelem, szex kategóriás kérdéseket olvassa?

Figyelt kérdés

Mert nekem igen... 13-14 éves gyerekek kérdezik, hogy a szüzesség elvesztése ciki ilyen korban, hogyan szólítsanak meg egy fiút, stb stb stb... Könyörgöm, ez a mai tinédzserek létproblémája? Én sem vagyok idős, de azért mégis máshogy volt az én időmben...

26/L

2009. aug. 11. 16:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
38%

Én 35 vagyok, és képzelheted, nekem mennyire fura a mai tinik világa és tempója, de igyekszem őket megérteni, és ha lehet, segíteni nekik, mert hiába van százszor több információs forrásuk mindenről, így a szexről is, mint nekem volt, mégis olyan tudatlanok tudnak lenni, és ezért meg sajnálom őket. Nade anno sem volt meg mindenkinek a magához való esze, hogy leemelje a szülei vagy a nővére polcáról a szexuális felvilágosító könyvet vagy a rajzos szexlexikont, ha már nem mert kérdezni, márpedig a többségünk igenis nem mert kérdezni erről se aput, se anyut, se senkit. Attól, hogy a neten minden elérhető, meg a tévében, újságokban minden látható/olvasható, még nem biztos, hogy a testére meg a vágyaira eszmélő tini magától a helyes és kívánatos tudás birtokába is jut.

Mindezek fényében még annyit, hogy azért semmivel sem kevésbé gáz csekély 26 évvel már "ezekamaifiatalok!"-ozni. Ez is egy qrva nagy probléma, ha már 26 évesen kiakadsz 14 éveseken, meg képtelen vagy őket kicsit is megérteni (mondom: csak megérteni, nem szeretni, hiszen a szimpátia megint más kérdés). Gyorsan felejtesz, neked milyen volt/te milyen voltál 14 évesen, meg hogy hogy tudtál haragudni az idősekre, akik nem értettek meg. :P

2009. aug. 11. 18:55
 22/25 anonim ***** válasza:
73%

najó, akkor megírom a véleményem :D (az vagyok aki aztírta h nemírja meg..)

szóval...anno, mikor mivoltunk ennyi idősek, ezek a kérdések bennünk is felmerültek...hogyan kell csókolózni, milyen érzés, hány centis a farka (ha fiú), vajon az nagynak számít-e, borotválkozzunk, vagy ne....szóval az itt olvasható kérdések 90%-a bennünk is megfoglamazódott anno, csak akkormég nemvoltez, h kiírom netre és majd válaszolnak rá. anno Tv-ből, vagy újságokból kerestük a válaszokat ezekre. így kicsit visszafogottabbnak tűnt a dolog. nem dobálóztunk csakígy ennyire intim kérdésekkel a neten, a fél országnak.

azmeg h a mostani világban már 13 évesen az anális-orális szexel foglaltoskodnak a lányok....ez ellen sajnos nincs mit tenni. változik a világ, de mi nemtudjuk visszaváltoztatni. akkor azvolt elfogadott, mostmeg ez. emlékezzünk csak, mikor mi voltunk fiatalok, és esetleg anyukánkkal beszéltünk a szexről, ő is azt mondogatta, hogy bezzeg az én időmben, stbstb...ez folyamatosan változik, nemkell ezellen háborogni.

24L

2009. aug. 11. 18:59
 23/25 anonim ***** válasza:
49%
Tényleg nem tudom, hova sietnek... Én 17 éves vagyok, és még nem csak szűz, de még soha nem is volt senkim... De ha ezt valaki cikinek tartja, azt én tartom cikinek! Azért még néha találkozom velem hasonlóakkal, szerencsére! :)
2009. aug. 11. 19:24
 24/25 anonim ***** válasza:
63%

A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:29

Szintén.. (:

Engem csak a helyesírás kavar fel nagyon, de az egyáltalán nem csak erre a korosztályra jellemző.

2009. aug. 12. 00:29
 25/25 anonim ***** válasza:
nekem nem ...csak röhögök rajtuk ,hogy milyen hülyék XD
2009. aug. 22. 17:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!