Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is felfordul a gyomra, mikor a Szerelem, szex kategóriás kérdéseket olvassa?
Figyelt kérdés
Mert nekem igen... 13-14 éves gyerekek kérdezik, hogy a szüzesség elvesztése ciki ilyen korban, hogyan szólítsanak meg egy fiút, stb stb stb... Könyörgöm, ez a mai tinédzserek létproblémája? Én sem vagyok idős, de azért mégis máshogy volt az én időmben...
26/L
2009. aug. 11. 16:12
11/25 anonim válasza:
Azért az az igazság, hogy néha a 30-40 évesek is tudnak olyan kérdéseket kiírni, amitől eldobom az agyam :D
12/25 anonim válasza:
Ja... Ezektől a kérdésektől kezd bennem kialakulni valami kisebbségi komplexus. Ezek itt 14 évesen már nagyban "szekszelnek", én meg itt vagyok, 19 éves és szűz :/
13/25 anonim válasza:
Én is már 16 éves vok, szűz, és már gáznak érzem, hogy nem érzem gáznak :(
14/25 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy ez nevelés, no meg társasági kör kérdése és a megítélésük nem a mi dolgunk. Egyébként (mivel pont ez ennek az oldalnak a lényege), inkább itt kérjenek tanácsot, ha már mástól nem mernek, legalább van egy kis esély, hogyha már csinálják, akkor tudják is mit cisnálnak.
15/25 anonim válasza:
én nemírok ide, mert akinek eltérő a válasza, azt lepontozzák..:D
24L
16/25 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam senkit le... :) Különben is ez véleményt igénylő kérdés volt, márpedig a véleménye mindenkinek szubjektív és nem lehet "jó" vagy "rossz" :)
2009. aug. 11. 17:53
17/25 anonim válasza:
Nem,nem fordul fel!!!Miért fordulna fel???Kit izgat hogy milyen ostobák........!!!!!Jót nevetek rajtuk és kész!!!!!!A butaságoktól nem szokott felforduni a gyomrom........!!!!Amúgy meg a tinik hol kérdezzék meg ha nem itt a dolgokat????Hmmmmmmmmmm???????????Ez az oldal azért van!!!!Vagy nem????Ébredjél fel az itt nem a 90es évek drága.........xD
18/25 anonim válasza:
ja és neki állhatok lepontozni...........xD
19/25 anonim válasza:
Elcseszett egy generáció az enyém. Én álltalába az írásokon szoktam röhögni. Azért egy 15 évesnek már csak illene helyesen írnia, nem? Egy szóval tudnám őket illetni: Nem mondom meg mi az de, esküszöm, hogy élőlény. :D
Max. 15/F
20/25 anonim válasza:
foglalkozni kéne velük,mert nem tudnak mit kezdeni magukkal,nincs értelmes időtöltésük,igazából nincs kivel megbeszélni a problémáikat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!