Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak olimpikonokkal/ komoly sportolókkal jönnék össze. Vélemény?
Figyelt kérdés
Elegem van már a sok kis nyomi pasiból,akik verik a nyálukat a semmire. Csak olimpikonokkal, vagy komoly sportolókkal jönnék össze. Mit gondoltok? xD2012. nov. 1. 22:34
1/11 anonim válasza:
Én komoly sportoló vagyok, de veled semmiképp se jönnék össze kérdező, a választ tán te is tudod hogy miért.
Ha jó csaj vagy akkor szex, de semmi több.
3/11 anonim válasza:
Nekem meg az ilyen beképzelt vihogós pi*sákból van elegem!
4/11 anonim válasza:
Sok sikert hozzá. Kissé sem vagy felszines.... Na meg lehet jó ideig keresgélhetsz, mivel nem rohangál minden utca sarkon olimpikon fiú
5/11 anonim válasza:
Azt, hogy megértem, mivel kedvenc kormányunk igen sok millió Ft-tal nyomatja őket.
Viszont ha nem vagy modell-kinézetű és/vagy befolyásos családból származó, akkor esélytelen...
6/11 Nagy Tamás Cet válasza:
Ott van mondjuk Overdoes. Szép eredményeket ért el:)
8/11 anonim válasza:
Ha mondjuk otevesek lennenk az oviban, es egy fa mogott sugtad volna meg nekem a pottyos szoknyacskadban h a Dani lesz a ferjed mert focizik, teljes mertekben tamogadtam volna a terved,igy viszont no comment.
9/11 anonim válasza:
Komoly vagyok és sportolok is. Erre gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!