Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet megtalalni a Magyar luxus prostikat itthon?
Szerintem is vannak sokkal jobb csajok azoktól a "híres" celebektől,ráadásul még lehet jól pofára is eshet az ember,ha nem azt kapja amire számított,mert bárhogyan is nézem azok is "csak"nők,és mint az egyik előttem szóló említette Kelemen Annát...Már én is hallottam,hogy megy 40-ért is,mert már szerintem többért nem is kellene senkinek.
De fogadni mernék,hogy ha a Kovit megkérdezed,Ő megmondja neked hogyan szerezd meg valamelyik általad annyira áhított nőt:)Meg ne kérdezd,hogy milyen Kovit :) Vagy azt,hogy vele hogyan lépj kapcsolatba,mert akkor én sem hiszem,hogy olyan körökben mozogsz...Bár ismertem olyan személyt,személyesen,aki 540 valahány milliót nyert az ötös lottón(ez nem vicc)és mégis a szomszéd városbéli 3000 forintos prostikat tömte,és abban a lepukkant kocsmában élte életét egészen a haláláig,amelyikben a nyereménye előtt néha,1 felesért befűtötte a fűrészporos kályhát.
Szóval,hiába volt milliomos,semmire sem ment a pénzével(lehet nem is volt nagyobb igénye)és neked is lehet sok pénzed,de ahogy mondani szokták "a pénz nem minden"és te olyan körökbe akarsz bekerülni a pénzeddel,ahol egyébként is van mindenkinek pénze?Hát a beugró biztos nem lesz olcsó,de ha neked megéri,akkor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!