Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet megtalalni a Magyar luxus prostikat itthon?
Ez a kérdés engem is foglalkoztat, mint a kérdezőt. Több éve kérdezgetek embereket, nézem a netet is, hol találni drágább igényesebb prostit. De senki sem tud egy értelmes választ adni. A Szalai Vivien könyve pedig egy lufi, semmit olyat nem találtam benne, amit már más ne írt volna le 20-szor. Semmi konkrétum sincs benne.
Azok akik idejönnek görénykedni, kikezdeni a kérdezőt, nos azoknak kéne elmenni orvoshoz, vagy máshova... mert itt akarja kiélni keresztény tanításait, miközben otthon recskázik pedo képekre. Itt a kérdésre kell koncentrálni szerintem, és arra válaszoljál légyszi.
Havi 600.000.- Ft-ot keresek legálisan az Igazságszolgáltatásban. A kérdező is dolgozhat hasonló kvalitású melóhelyen, és különben is nem ez volt a feltett kérdés.
Szóval tud valaki ÉRTELMES választ adni?
Ezeket a nőket netes hirdetésben nem találod meg. A felső tízezer köreiben a kuncsaftok egymásnak adják tovább az ilyen lányok elérhetőségeit. Ergo: nincsen szükségük hirdetésre. Általában nem ezzel foglalkoznak folyamatosan, illetve ha havonta 2-3 ilyen jómódú vendégük van, abból már megélnek, de ez a réteg már nagyon súrolja akitartott nő fogalmát. Ezena szinten már majdnem ugyanaz, mert néhány férfi tartja őt ki.
Üdv: egy szexiparban dolgozó.
Apollo_Moon-nak válaszolnék, mert nem mindenki olyan, mint amit írtál. Sajnos a legtöbb gazdag ember elfelejti honnan jött, és sokkal smucigabb, mint aki nincstelen.
Nem ez volt a kérdés :(
Kb 4-szer voltam örömlánynál, interneten néztem meg a képét, és 4-szer teljesen más lány várt !!!!
Ennyit az örömlányokról, hazug szemét módon hírdetnek, ne várjanak mást ezek után. Én vagy elmentem vagy választottam más lányt, de aki nem ennyire "nyugodt", az nem fog örvendezni, ha egy sokkal csúnyább lányt talál.
Értelmes válasz a kérdésre?
# 27 !
Igen, sajnos ez egy gyakori jelenség. Tipp: olyan lányt érdemes választani, akinek látszik a képein az arca és látható, hogy az a kép "amatőr", tehát ha egy szolgáltatónak csak labortiszta műtermi képei vannak, az gyanús. Érdemes figyelni a képen a hátteret, kérdezz rá, hogy ahol készült a kép, ugyanott fogad e. Vannak olyan honlapok, ahol a website üzemeltetői személyesen is felkeresik a hirdetőket, így csak fotógaranciás szolgáltatók kerülhetnek ki. Ilyen websit-on érdemes böngészni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!