Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden rocker lány útálja a cigányokat?
Vagyis hiába rocker meg rendes cigány fiú ( szülei dolgoznak)? Majdnem minden barátom rocker és ők szoktak ilyennel húzni, ez mennyire igaz?
( nem hard rockerekre gondolok hanem inkább olyan , hinder, rise against kedvelőkre akik rockeresen is öltözködnek).
21. századi felállás:
Fekák: Rap
Fehérek: Rock
Ne reklámozd magad, mert közröhely tárgya leszel. Hogy ki rocker, az részben bőrszín függő is a maga nyers formájában. Nem kell feltétlen cigánynak lenned, elég, ha sötétebb a bőrszíned, ufóként néznek rád, ha esetleg Slipknotot nyomatsz, nem pedig 50Centet. Ez a média átka. Szomorú, de szerintem ha Jimi Hendrix föltámadna, Magyarországra jönne, a mai fiatalok körberöhögnék. És te is lehetsz még közröhely tárgya, arról nem is beszélve, hogy a sok agyoniskolázott kokszos még sz@r rasszistának is néz, mivel nekik van ez a beszűkűlt látásviláguk, hogy aki rock zenét hallgat, az már automatikusan náci(pedig ha tudnák, hogy nincsenek is már nácik, csak lecsúszott adolf maradékok, akik csak nácik akarnak lenni:) Nekem aztán tök 8, hogy minek vallod magad, vagy épp mit veszel magadra, de tudd, hogy azért ennek van negatív oldala is. Legalábbis ebben az országban nagyon. Pláne, hogy a cigányok se kimondottan arról híresek, hogy aerosmith üvölt a verdában.
Ektomorf.
A front embere Farkas Zoltán (és most jön a poén) cigány, szét van varrva, hosszú haja van és cigány...én is rocker vagyok de semmi bajom sincs az ilyen cigányokkal, a szétzselézett arcoskodóakkal inkább...azokat tényleg utálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!