Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogalmam sincs mit tegyek. én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogalmam sincs mit tegyek. én vagyok ekkora balf*sz? . _.

Figyelt kérdés
van egy fiú elkezdtem vele járni,gyanusnak tünt h titokba kell,k*rva jól éreztem vele magam,beleszerettem..:)erre már legközelebb alig irt.mainap meg arra jutottunk el h 1 szavasakba beszélgetünk(vagyis ő..),megirta h önsajnáltatós nem tudom mi vagyok,meg h un engem meg stb. ...én itt bőgök:c...még h jó dolog a szerelem..lehet,csak nem nekem:/ szval öngyilkosági tippek jöhetnek nyugodtan:)

2012. nov. 1. 18:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Elmúltál már 14?
2012. nov. 1. 18:59
 2/10 A kérdező kommentje:
15:)
2012. nov. 1. 18:59
 3/10 anonim ***** válasza:
korotok?
2012. nov. 1. 19:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
de szájba kéne vágni téged,hogy észhez térj...Senki miatt se érdemes eldobni az életed.Főleg nem egy kis taknyos fiú miatt aki csak dugna.
2012. nov. 1. 19:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
ok, fiatalok vagytok, kell az ilyen, ha ez a pasi nem foglalkozik veled, és le se sz*ar, akkor megérdemli, hogy miatta legyél szomorú??? nem hinném...
2012. nov. 1. 19:01
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószinű,hogy a fiúnak egy másik lány van a képben, ez esetben még nem kell felakasztanod magad egy fára. Találsz jobbat is,a fiút meg hagyd a francba, nem érdemel meg téged.
2012. nov. 1. 19:03
 7/10 anonim ***** válasza:
66%

Ne b@szd fel az agyam kérlek...

1. Öngyilkosság egy fú miatt? Ez ciki, főleg, hogy biztos nem voltál olyan szerelmes (mert egy ilyen fiúba nem lehet szerelmesnek lenni, + életedben nem sokszor vagy szerelmes, úgyhogy szinte biztos, hogy nem 15 évesen leszel egy nyomorékba).

2. Rá kellett volna jönnöd, amikor titokban akart járni veled.

3. MELLŐZD EZT A KUR.VA SOK SZMÁJLIT!!! MERT ROHADT IDEGESÍTŐ!!!

És miattad is nézik a korosztályomat egy kis kurv.ának. Remek.

2012. nov. 1. 19:06
 8/10 anonim válasza:
100%

" szval öngyilkosági tippek jöhetnek " Ilyen eszedbe se jusson!! lehet,hogy nem komolyan gondoltad, de még viccből se! Csak egy kis taknyos fiúcska aki megakar dönteni, ne foglalkozz vele. Ha azt mondta,hogy un, akkor te meg mond neki hogy: Viszlát!

Ennyi :) Sokkal jobb pasit találsz nála :)

"ha valakit nem kapsz meg, lehet hogy azért van, mert rád egy sokkal jobb fiú vár"

és ez így igaz :P

2012. nov. 1. 19:08
 9/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindne kedves kommentelőnek a segítséget!:)
2012. nov. 1. 19:34
 10/10 A kérdező kommentje:
csak tudjátok ez volt nálam az első szerelem eddig.most jártam elsnőnek.és nem vmi biztató volt..
2012. nov. 1. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!