Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha csajotok ekkora h ülyeséget csinálna?
Eddig azt hittem normális csajom van de k urva nagyot tévedtem.Tegnap előtt levágatta a legjobb barátnőjével a derékig erő haját 5 CENTISRE!!! Rendesen hajvágógéppel! mikor megláttam azt hittem dobok egy hátast.De ez még nem minden!Azt mondja,hogy azért csinálta mert kiváncs hogy mennyire szeretem és így vele maradok-e meg folyton azt mondogatja,hogy majd vissza nő.
Igazábol nagyon szeretem de azért elgondolkozztam rajta,hogy normális-e..azért még is csak cinkes dolog,hogy hosszabb a hajam mint a barátnőmnek! Szerintetek?
18/F
Tényleg elég fura, de lehet, hogy alapból is levágatta volna, csak neked mondja, hogy azért csinálta, hogy teszteljen..
Vagy vele maradsz vagy nem és lehet hogy legközelebb a fejét vágja le. Jó nem, de elég érdekes azért..:D
Nem adtál okot a féltékenységre?
nem azért tette, h megtudja vele maradsz-e :)
lelki oka van ennek mindig, főleg, ha derékig érőt ilyen rövidre, hány éves? én inkább a szülőkhöz kötném...
tényleg megnő gyorsan
ööö nő? kislány...aki még a szülőkről nem vált le...
ne aggasszátok már még jobban a kérdezőt, semmi köze hozzád ennek, nyugi
Levágott haja még megvan? Mert ha tényleg derékig ér neki akkor ér vagy 25 ezret az a haj!
amúgy 5 centis haj nőnél nem gond, az már cikibb ha neked fiúként hosszabb a hajad 5 cm nél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!