Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy újra közel kerülhessek hozzá?
Figyelt kérdés
Tavaly iskolát váltottam(12éves voltam), és volt egy rendes fiú osztálytársam akivel elvoltam, mindig odajött hozzám szünetben, beszélgettünk, már szinte "ölelgettük" is egymást erre decemberben összejött egy másik osztálytársammal. Február elején szakítottak, akkor hanyagolt, nem írt facebookon se(előtte mikor fent voltam mindig rám írt). Erre mikor már elmúlt farsang rám ír hogy összejött egy másik lánnyal, "Vikivel" (nem ez az eredeti neve). Mikor jártak, az egyik szünetben kijött Ő, és a barátnője előtt odajött mellém és beszélgettünk. (Aznap szakított "Vikivel"). Tavasz felé megint jóban lettünk, mindig rám írt facebookon, nagyon jól szórakoztunk suliban is, mindig köszönt élőben, sőt még elhívott fagyizni is.(ebből nem lett semmi mivel hogy a pletykások elintézték hogy ne mennyünk sehova...). Mindig mondta hogy "tetszik valaki" egy ideig mindig eltaláltam, utána pedig nem mondta el.(elvileg én tetszettem neki, de ezt csak kitalálták) Nyáron is beszélgettünk, születésnapomon külön felköszöntött, még ajándékot is kaptam. Amikor jártam egy másik fiúval akkor ő külön gratulált hogy összejöttünk és akkor is rám írt...Szeptemberben jött egy új osztálytársunk, most érte van oda, de vele nem csinál semmi különösebbet. Szeptemberben még beszélgettünk is, de már elmondta hogy neki "Vera"(nem ez az eredeti neve) tetszik... Engem le se sz*r már szinte nem is köszön, nem tudom, hogy mit rontottam el, hogy már rám se néz... Biztos, hogy én voltam a hibás ezt tudom...Ha nem mentem volna el mindig mellőle mikor odajött hozzám, és nem bántottam volna folyton azzal hogy más tetszik neki, akkor még lehet hogy most is "szeretne" valamennyire... Hogyan kerülhetnék közel hozzá ismét? Mit kell tennem hogy megint nézzen valaminek? Mivel próbálkozzak? .... Semmi mocskos dolgot ne! .... / a válaszokat előre is köszönöm.2012. nov. 1. 18:41
1/2 anonim válasza:
Menj oda hozzá szünetben, és vágd tarkón egy dildóval, hidd el minden újra a régi lesz .
2/2 A kérdező kommentje:
Azt másnak szántam :)
2012. nov. 1. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!