Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek kik jönnek be?
Figyelt kérdés
Nektek milyenek jönnek be? Nemzetiségileg értem... magyarok, koreaiak, etc?
Arab nők ftw.
2012. okt. 31. 22:27
2/15 A kérdező kommentje:
2012. okt. 31. 22:30
3/15 A kérdező kommentje:
Azok sem rosszak. A neandevölgyi barnahajú barnaszeműek veszélyesek :S
2012. okt. 31. 22:31
4/15 Rainbowinthedark válasza:
Csakis írek,skótok,Norvégek,Svédek,Finnek,Japánok,Magyarok,
Kanadaiak
6/15 anonim válasza:
sajnos nem volt még dolgom arab csajjal, de szívesen ismerkednék szép -mint a linken szereplő- arab lányokkal.
nekem tetszenek az ázsiai, arab lányok. kínai, japán, török, marokkói, de az sem baj ha szerb. állítólag nagyon tüzesek.
7/15 anonim válasza:
nézem a linkelt csaj videóit, baromi jó csaj!
9/15 anonim válasza:
Csak Magyar, a hazai árú a legjobb! Nekünk vannak a legszebb lányaink a világon!
10/15 anonim válasza:
Nekem az jön be,aki nem megy ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!