Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek ez mennyire jön be?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek ez mennyire jön be?

Figyelt kérdés

Kb 161 cm magas, 48 kg, telt ajak, nayg mell, szemüveg, barna vállig érő haj és barna szem...

A stílusom nőies, nem iszom nem cigizek viszont nem járok sűrűn bulizni

16L

2009. aug. 11. 12:28
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem teljesen, mivel én sem iszom sem dohányzom , és szintén nem vagyok egy nagy bulis :D

19/F

2009. aug. 11. 12:34
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez igy mind szép ès jò de kép nélkül elég nehéz eldönteni mert pl lehetsz szeplös vagy pattanásos van két Nagy szemölcs az orrodon stb... :) ezeket nem bántásnak mondom csak ez nagyon illik sok emberre
2009. aug. 11. 12:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem bejössz. Nálam alap, hogy cigis csajjal nem kezdek, bulizni se szoktam, de azért a sört, na azt szeressük, persze mértékkel :D
2009. aug. 11. 12:44
 4/8 anonim ***** válasza:
off: mibajotok a szeplővel? grr:D
2009. aug. 11. 13:48
 5/8 anonim ***** válasza:

szeplő pow :D

F :)

2009. aug. 11. 15:18
 6/8 anonim ***** válasza:
a leírtak alapján semmi baj
2009. aug. 11. 20:29
 7/8 anonim ***** válasza:

A hugom is 48 kg, pedig 10 éves, és egyáltalán nem kövér.

Vigyázz, el ne fújjon a szél.

2009. aug. 12. 01:08
 8/8 A kérdező kommentje:

12:37 nincs se szeplőm se két nayg szemölcs az orromon se semmi ilyesmi:)

01:08 érdekes én kicsit kerekebbnek érzem magam az átlagnál:S

2009. aug. 12. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!