Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elkeseredett vagyok, végtelenü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkeseredett vagyok, végtelenül csalódott a párkapcsolatokban. Hogy lehet ezen valha átlépni?

Figyelt kérdés

Van párom, ő az első. Azt hittem féktelen szerelem lesz, de szépen derültek ki a dolgok róla, ami a mélybe rántott lelkileg, és bár szeretem, soha nem tudom ezeket elfeledni és nem tudom, lehetek-e még valah boldog vele.

Először kiderült, hogy az első egy évben folyamatosan csalt, ágyasai voltak, párhuzamosan mellettem. Mikor ebből kilábaltam, kiderült kúrv_zott, sőt... egy időben vadidegen helyen, wc-ben kipróbálta pasikkal is. Többször is.

Az a vicc, egy olyan emberről beszélünk , akiről mindenki azt féltetelzi, hogy minta férj lenne, csendes, nem egy macsó.

Teljesen kivagyok, ezek után mit várjak bármelyik más férfitól is, ha a " nem csajozós" kategória is ilyen múlttal bír?

Soha nem tudok már férfiban hinni. Együtt vagyunk, de keserű vagyok. Szeretek vele lenni, de képtelen vagyok a múltját feldolgozni, újra és újra elkezd őrölni legbelül és fáj.

Elvesztettem a hitemet, hogy van még férfi, aki feleséget keres, nem kúrja végig a fél világot.

Gyűlölöm ezt az érzést, hogyan meneküljek előle. =(

2012. okt. 31. 13:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Ez már nem egyszerűen arról szól, hogy ne általánosíts, sőt... általánosíthatsz nyugodtan, hogy a férfiak többsége _nem_ ilyen.

Kérlek, általánosíts:)

2012. okt. 31. 20:03
 12/13 A kérdező kommentje:
6 évem volt rá, hogy kiismerjem, utólag derültek ki a turpisságok, amit soha nem gondoltam volna, de még a környezete sem. Ezt a hozzátartozója mondta róla.
2012. nov. 1. 12:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy peched volt. Erre mást nem lehet mondani. De a férfiak nagyon túlnyomó többsége tényleg nem ilyen. Nem dobhatsz mindig egyest a kockán:)
2012. nov. 1. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!