Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek normális ez a csávó?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normális ez a csávó?

Figyelt kérdés
Egy buliba (hülye voltam és részeg) smároltam vele és lefeküdtem volna vele de neki nem állt fel, rá pár napra összejött a volt barátnőjével aztán szakítottak, mindenkinek az terjeszti, hogy lefeküdtem vele (pedig végülis nem), nem köszön bunkó, deirekt elöttem kavar másokkal... engem amúgy kicsit sem érdekel de idegesít azért...
2012. okt. 31. 11:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Mond meg,hogy egy impotens barom..Amúgy hagyd a francba magát járatja le
2012. okt. 31. 12:00
 2/7 anonim ***** válasza:

Ne pazarold az idődet ilyenekre!

19/L

2012. okt. 31. 12:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"engem amúgy kicsit sem érdekel de idegesít azért"

He?

2012. okt. 31. 12:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Elég primitív vagy te is kérdező.

"Egy buliba (hülye voltam és részeg) smároltam vele és lefeküdtem volna vele de neki nem állt fel"

Ennyi épp elég is.

2012. okt. 31. 12:12
 5/7 A kérdező kommentje:
úgy értem én nem akarom ezt az egészet elmondani mindenkinek mert nem akarom bántani de nem értem miért csinálja ezt mikor neki lenne rossz ha mindenkinek elmondanám... de nem tudom mit csináljak vele, hogy leállítsa magát..
2012. okt. 31. 12:15
 6/7 A kérdező kommentje:
soha máskor nem csináltam ilyet egyszerűen gyenge voltam...
2012. okt. 31. 12:16
 7/7 anonim válasza:

Nem szabad vele foglalkozni,egyszerűen csak emelt fejjel kell járni, és mindent el kell engedni a füled mellett..egyébként is ha neki nem állt fel,akkor neki ciki.az meg a szánalmas része,hogy még ő hazudozik. :D

Hagyd a fenébe! De ne védekezz és mentegesd magad,nem éri meg.vállald fel a buliba tett hülyeségedet....

:)

2012. nov. 4. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!