Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Kezdeményezzek én?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy srác. Ha találkozunk elpirul meg olyanokat csinál hogy ráfigyeljek. Flörtölt is. Meg ha velük vagyok mindig keresi a társaságok. Nagyon jóban vagyunk. De nem tudom mitcsinálják. Mert egyikünk se mer lépni. Segítsetek!!!2012. okt. 30. 21:49
1/10 anonim válasza:
Igen.Kezdeményezz!Legyél bátor.
2/10 A kérdező kommentje:
De hogyan mit tegyek??
2012. okt. 30. 21:52
3/10 anonim válasza:
Ha biztosra tudod hogy bejössz neki, akkor mikor kettesben vagytok csókold meg aztán vald be az érzéseid ennyi ...
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor legyek bátor és bevallalós?? Csak egyszerűen hírtelen csókoljam meg?
2012. okt. 30. 22:00
5/10 anonim válasza:
Igen,kezdeményez te.
Amúgy "Golyós"?
Mert pasi vagy,vagy csak kicsit zizi :)
6/10 anonim válasza:
Igen csak úgy csókold meg.Egy adott jól szituált helyzetben.pl ha egymás mellett ültök
7/10 anonim válasza:
Ha kettesben vagytok ja üljetek le beszélni nézd a tekintetét folyamat és amikor csönd lesz simán csókold meg.Ha meg nem lesztek kettesben mert mindig haverokkal van akkor hívd félre ... és utána csókold meg :D
8/10 A kérdező kommentje:
Amúgy lány vagyok a "Golyós" egy becenév amit a srác adott. Nem vagyők zizi :-D
De ki is hívhatom?? :)
2012. okt. 30. 22:09
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!!!! :-)
2012. okt. 30. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!