Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányoknak miért csak a páwák jönnek be?
Figyelt kérdés
Minden normális, helyes lány csak a páwákra meg ezekre a deszkás idiótákra bukik. Miért van ez?
16F
2012. okt. 30. 01:34
11/17 VVMMvvmm válasza:
Mondjuk vannak olyan homokosok(ÉN NEM VAGYOK HOMOKOS) akik
kemények mint a szikla.Bieber nem biztos, hogy homokos.
Sok nyüzüge heterót láttam én már.A szexuális beállítódás
nem dönt semmiről a férfiasság terén.Ez van.
12/17 lila nyuszi válasza:
Amilyen nekem az álompasi arra nem azt szokták mondani, hogy férfias. :O
De a nyálgépeket sem szeretem, meg akiknek az öltözködése divatos azzal sem tudok mit kezdeni. Nagyon egy kalap alá vesznek sokan mindent.
13/17 anonim válasza:
Mert a cuccaik elég drágák, ergo sok pénzük van..
De nekem pl. az 'imponál' ha az illető férfias, okos, vicces, és tud szeretni..
Én pont nem tudnám magam elképzelni az ilyet tucatfiúkkal..
14/17 anonim válasza:
16 évesektől ne várj sokat. nekik az álompasi dzsásztín bíber. majd kinövi a többség a lázadó korszakát
16/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2012. okt. 31. 00:45
17/17 anonim válasza:
Azert ezekre a nyavalyakra buknak, mert lányos az arcuk.es szontén.lányos és szőrtelen a testük is. A mai 12-20kozotti lanyok meg leszbikusok es lanyos pasikkal akarnak.dugni, mrrt az.olyan mintha lanyokkal csinálnák. Vagyis elcseszett korban élünk, ahol a dagi csajok felcsipik a vekony es helyes pasikat, de a kover es nem.helyes pasik pedig forever alonera vannak itelve. Le a nokkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!