Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gimnáziumban végzős fiúk ti észre veszitek a 9. es lányokat és járnátok velük?
Figyelt kérdés
gimnázium,fiú,lány,járás2012. okt. 29. 21:32
1/8 anonim válasza:
Én nem.Minimum 3-4 év a korkülönbség,és ez ilyen fiatalon szerintem sok.
2/8 anonim válasza:
Hát mi minden évben végzünk leltárt, hogy miből élünk.
3/8 anonim válasza:
Hát, én szakközépbe jártam(járok), elsősként, Ő ugyanabban a városban végzősként. Egy busszal jártunk, felfigyelt rám. Ő azóta fősulit kijárta, én végzős vagyok. Első kapcsolatunk egymásnak, azóta is tart
18/L
5/8 anonim válasza:
Én 9.-es lány vagyok. Az egyik osztálytársam egy 12.-essel jár a sulinkból. Mondjuk én szerintem is nagy a korkülönbség (mondom én, akinek egy 11.-es srác tetszik).
15L
6/8 anonim válasza:
Nekem ciki lenne,ilyen fiatallal járni.17/F
7/8 anonim válasza:
9.es vagyok és eszembe se jutna járni egy 12.essel, mert ők már azért valljuk be mást is várnak a kapcsolatban mint csókokat és kézfogást.
8/8 anonim válasza:
Engem tavaly (9.-ben) valahogy mindig a nagyobbak 11, 12.-esek néztek ki maguknak... Nem érdemes olyanokkal összejönni, nyilván másak a jövőbeli elképzelések, más a gondolkodásmód a két fél között, egy végzősnek már más igényei is vannak, több mint puszi meg ölelés... Évfolyamtárssal sem ajánlott, mert egyidős srác még éretlenebb lehet, bár nem minden esetben. Az 1, max 2 év korkülönbség az ideális az én szempontomból. 16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!