Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretitek, ha a párotok a szátokba élvez? Milyen érzés az számotokra?
És a Te véleményed ki nem sz*rja le utolsó?Miért kell beleugatni?:D
Úgy látom már megbeszélték.
Ja, jól van, bocsi kicsit belekeveredtem, mikor írtam és azért kérdeztem meg a nemet.XD
Nyugi, nem felháborodást akartam kelteni, nem az volt a célom, csak kiváncsi vagyok a véleményekre. Amúgy meg a pinanedvnek is néha eléggé érdekes íze van ám lányok, mégis örömmel nyalunk tovább...;)
Amúgy van köztetek olyan, aki ha engedi, akkor utána még le is nyeli a spermát?
L/23 Én szeretem. Szerintem jó íze van. Minél nagyobb mennyiségben. Amúgy számit hogy a fiú mit eszik. Sokminden befojásolja a sperma ízét. Az ananász és a fahéj valóban működik édesebb lesz az íze. A dohányzástól viszont keserűbb.
És mielőtt megkerdeziktek, onnan tudom hogy a baratommal tudatosan kisérleteztünk ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!