Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert akar minden pasi lekotni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert akar minden pasi lekotni, kisajatitani?

Figyelt kérdés
Tobb pasival is randiztam mar, es mindegyiknel kivetel nelkul azt ereztem, hogy birtokolni akar, a nyakamon logni. Lehet, hogy velem van a baj, de en ezt nem tudom elviselni. Nekem van sajat eletem, amit elni szeretnek tovabbra is es nem szeretnem, ha valaki allando jelleggel rajtam logna, vagy sulve fove egyutt kellene lennem vele. Akarmelyikuknek megemlitettem, hogy hetvegente a baratnoimmel szeretek bulizni menni, furan nezett. Nem ertem, hogy ezzel mi a problema. A baratnoim pasijai nem problemaznak emiatt. A masikdolog az, hogy vannak helyek, ahova szeretek egyedul menni. Az ex pasim eljott velem egy galara, nem hagyhattam egyedul, egesz este a nyomomban volt es bizonyos emberekkel nem tudtam beszelgetni, mert ott volt o. Nyilvan ez a hozzaallas reszemrol otthonrol jon, mert a szuleim is ilyenek. Anyum elmegy a baratnoivel kirandulni, csak nok, apum elmegy sorozni a haverokkal, egyedul es egyikuknek sincs problemaja ezzel. Letezik olyan pasi, aki hasonloan gondolkozik, mint en? 22N.

2012. okt. 29. 10:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Karácsonyra magyar nyelvű billentyűzetet kérj!

Amúgy meg az hogy "pasim" úgy látszik neked egy semmit mondó szó lett és talán volt is! Ha ő igazán kellene neked akkor te akarnál minél több időt vele tölteni és fel sem tűnne!

Persze ha te olyan kapcsolatot ajánlasz hogy egész héten szex hétvégére meg eltűnsz és nyugalmunk van az oké, akkor nekem is kellesz! :D

A kisajátítás pedig normális dolog, mivel kellesz nekik így nem akarják hogy elcsászkálj és valaki lecsapjon téged a kezéről. :)

2012. okt. 30. 00:16
 12/16 A kérdező kommentje:

1. IPadrol irok, sajnos nincs rajta magyar billentyuzet!

2. Van jelentosege annak, hogy pasim, de nem ekvivalens azzal, hogy a tulajdonom, mint egy mobil pl. akit egesz nap magamnal tartok es figyelem minden mozdulatat.

3. Nem vagyok hutlen tipus. Aki meg attol fel, hogy esetleg a tavolleteben valaki massal enyelgek... Onbizalom es bizalom hianyban szenved. Errol nem en tehetek.

2012. okt. 30. 09:23
 13/16 anonim ***** válasza:

"Aki meg attol fel, hogy esetleg a tavolleteben valaki massal enyelgek... Onbizalom es bizalom hianyban szenved. Errol nem en tehetek."

Akkor mégis ki tehet, hogy nem tud megbízni benned. Gondolom a viselkedésed olyan, ami nem bizalomgerjesztő. Csak egy tipp.

2012. okt. 30. 11:44
 14/16 A kérdező kommentje:
13: Csak azert, mert hetvegente a baratnoimmel bulizok (csak csajok), illetve mert sok a fiu baratom, nem vagyok megbizhatatlan. Mint irtam, nem vagyok hutlen tipusu no.
2012. okt. 30. 12:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Jó, értelek. De pl, ha azt mondanád a pasidnak, hogy "nem én tehetek arról, hogy önbizalom és bizalom hiányban szenvedsz", csak azért is elmész, az olyan, mintha téged nem is érdekelne a dolog. Vagyis ő maga sem érdekelne téged.

(Az más kérdés, hogy ez átfordulhat érzelmi zsarolássá, de azért van egy választó vonal a kettő között.)

2012. okt. 30. 16:26
 16/16 anonim ***** válasza:

10-30 12:29

Addig jár a korsó a kútra....

2012. nov. 3. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!