Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert akar minden pasi lekotni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert akar minden pasi lekotni, kisajatitani?

Figyelt kérdés
Tobb pasival is randiztam mar, es mindegyiknel kivetel nelkul azt ereztem, hogy birtokolni akar, a nyakamon logni. Lehet, hogy velem van a baj, de en ezt nem tudom elviselni. Nekem van sajat eletem, amit elni szeretnek tovabbra is es nem szeretnem, ha valaki allando jelleggel rajtam logna, vagy sulve fove egyutt kellene lennem vele. Akarmelyikuknek megemlitettem, hogy hetvegente a baratnoimmel szeretek bulizni menni, furan nezett. Nem ertem, hogy ezzel mi a problema. A baratnoim pasijai nem problemaznak emiatt. A masikdolog az, hogy vannak helyek, ahova szeretek egyedul menni. Az ex pasim eljott velem egy galara, nem hagyhattam egyedul, egesz este a nyomomban volt es bizonyos emberekkel nem tudtam beszelgetni, mert ott volt o. Nyilvan ez a hozzaallas reszemrol otthonrol jon, mert a szuleim is ilyenek. Anyum elmegy a baratnoivel kirandulni, csak nok, apum elmegy sorozni a haverokkal, egyedul es egyikuknek sincs problemaja ezzel. Letezik olyan pasi, aki hasonloan gondolkozik, mint en? 22N.

2012. okt. 29. 10:50
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nyugi. Bármelyik pasival is randizol, mikor lesz már egy 22 éves lányotok, nem fog állandoan rajtad logni, mehetsz egyedül. De azért egy uj kapcsolatnál ne csodálkozz, ha minél többet szeretnének veled lenni.
2012. okt. 29. 10:55
 2/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom... A szuleim a szuletesem elott is igy eltek, ezt ok is es tobb kivulallo is mondta mar.
2012. okt. 29. 11:02
 3/16 anonim ***** válasza:
Akkor minek Neked pasi? Maradj egyedül és akkor minden problémád megoldódna.
2012. okt. 29. 11:05
 4/16 anonim ***** válasza:

Igen létezik ilyen pasi.

Attól hogy valakivel kapcsolatban vagy nem kell elhanyagolni a barátokat, és nyugodtan lehet külön is szórakozni. Ez fejlesztő hatással van az emberi kapcsolatokra. Igaz nem épp féltékeny típusoknak való... :)

25F

2012. okt. 29. 11:27
 5/16 anonim ***** válasza:

Met fél hogy megcsalod. én ugyvagyok inkáb megosztom minthogy egyedül legyek de akorse jó érzés.

F/23

2012. okt. 29. 11:29
 6/16 anonim ***** válasza:

Én nem ez a típus vagyok, de a húgom is így gondolkozott sokáig. Aztán egyszer a fagyi visszanyalt, találkozott egy sráccal, aki még kevésbé igényelte a társaságát, mint ő. Na ez már nem tetszett, hogy nem ő mondta azt, hogy most mással szeretne találkozni.

Aztán, amikor tényleg szerelmes lett, rájött, hogy szeretne minél több időt eltölteni vele. Ez nem zárja ki, hogy időnként elmenjenek lányos/fiús buliba, ahol másnak sem lesz ott a párja.

szóval szerintem, ha szerelmes leszel, nem fog idegesíteni, ha ott van veled. Szegényt elvitted egy teljesen idegen közösségbe, nem ismert senkit csak téged. Mit vártál tőle? :) Aztán lett volna sértődés, ha más lányokkal beszélgetett volna helyetted. :) Egyébként miért nem tudtál másokkal beszélgetni, attól, hogy ott volt?

2012. okt. 29. 11:33
 7/16 anonim ***** válasza:
Létezik, de a többség a nőket kabátnak tekinti, akit megszerezhet. Közben meg a csaj döntése hogy a pasival marad e vagy sem.
2012. okt. 29. 11:35
 8/16 anonim ***** válasza:

Létezik! Az előző párom ilyen volt, csak én meg pont az ellenkezője vagyok, nagyon is ragaszkodó, úgyhogy nekem meg ez nem tetszett. :D Szerencsére ma már olyannal vagyok, aki hozzám hasonló típus.

Eddig nem volt szerencséd. Érthető, mert azért tényleg az emberek többsége a kapcsolat elején, mikor még nagy a szerelem, minél többet akar a párjával lenni. De vannak más típusúak is.

2012. okt. 29. 11:51
 9/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs ebben semmi extra igény... O.o

Én is és a barátom is ilyenek vagyunk. Szeretünk együtt lenni, de külön is, vagy a barátokkal. Van ahova csak egyedül megyek, van ahova csak ő akar egyedül elmenni.

Most mi ebben az olyan gáz? Szerintem az nem normális kapcsolat, ahol reggeltől estig a másik seggébe bújva mentek mindenhova, és megdöglötök, ha öt percre egyedül kell hagyni... O.o

Kérdező, szerintem azért bőven vannak ilyen pasik, nyugi. Rossz emberekkel találkoztál.

21L

2012. okt. 29. 11:54
 10/16 A kérdező kommentje:
6: Szerelmes voltam az exembe, de egyszeruen tulsagosan kulonboztunk. Nos, hat voltak nehany ismerossel ott kozos elmenyek, amiket mindig felhozunk, meg egymas hulyesegeivel cukkoljuk egymast es az exem tul konzervativ volt ehhez. Neha az az erzesem, mintha az emberek nem is part keresnenek, hanem valakit, akit birtokolhatnak. Szeretnek en vele lenni, nem problema, nem ugy kell felfogni, hogy akkor most 1 honapig nem talalkozunk, vagy hasonlo, csak egyszeruen nem allandoan.
2012. okt. 29. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!