Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akar minden pasi lekotni, kisajatitani?
Igen létezik ilyen pasi.
Attól hogy valakivel kapcsolatban vagy nem kell elhanyagolni a barátokat, és nyugodtan lehet külön is szórakozni. Ez fejlesztő hatással van az emberi kapcsolatokra. Igaz nem épp féltékeny típusoknak való... :)
25F
Met fél hogy megcsalod. én ugyvagyok inkáb megosztom minthogy egyedül legyek de akorse jó érzés.
F/23
Én nem ez a típus vagyok, de a húgom is így gondolkozott sokáig. Aztán egyszer a fagyi visszanyalt, találkozott egy sráccal, aki még kevésbé igényelte a társaságát, mint ő. Na ez már nem tetszett, hogy nem ő mondta azt, hogy most mással szeretne találkozni.
Aztán, amikor tényleg szerelmes lett, rájött, hogy szeretne minél több időt eltölteni vele. Ez nem zárja ki, hogy időnként elmenjenek lányos/fiús buliba, ahol másnak sem lesz ott a párja.
szóval szerintem, ha szerelmes leszel, nem fog idegesíteni, ha ott van veled. Szegényt elvitted egy teljesen idegen közösségbe, nem ismert senkit csak téged. Mit vártál tőle? :) Aztán lett volna sértődés, ha más lányokkal beszélgetett volna helyetted. :) Egyébként miért nem tudtál másokkal beszélgetni, attól, hogy ott volt?
Létezik! Az előző párom ilyen volt, csak én meg pont az ellenkezője vagyok, nagyon is ragaszkodó, úgyhogy nekem meg ez nem tetszett. :D Szerencsére ma már olyannal vagyok, aki hozzám hasonló típus.
Eddig nem volt szerencséd. Érthető, mert azért tényleg az emberek többsége a kapcsolat elején, mikor még nagy a szerelem, minél többet akar a párjával lenni. De vannak más típusúak is.
Szerintem nincs ebben semmi extra igény... O.o
Én is és a barátom is ilyenek vagyunk. Szeretünk együtt lenni, de külön is, vagy a barátokkal. Van ahova csak egyedül megyek, van ahova csak ő akar egyedül elmenni.
Most mi ebben az olyan gáz? Szerintem az nem normális kapcsolat, ahol reggeltől estig a másik seggébe bújva mentek mindenhova, és megdöglötök, ha öt percre egyedül kell hagyni... O.o
Kérdező, szerintem azért bőven vannak ilyen pasik, nyugi. Rossz emberekkel találkoztál.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!