Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Titeket zavar ez,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket zavar ez, vagy "+pont"?

Figyelt kérdés

Az, ha egy srác nem olyan bulizós fajta?

Nemrég láttam itt egy ilyen kérdést.. csak akkor lány volt kíváncsi fiúk véleményére...De én most lányok véleményére vagyok kíváncsi:D

17/F

Kort is légyszi!

2009. aug. 10. 17:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Én annak örülök, ha a fiú közben eljár bulizni, szórakozni, de a kedvemért képes lemondani az éppen aktuális buliról és velem tölteni 1-1 estét. Szóval ne a buli legyen neki az első, de ne is punnyadjon otthon minden hétvégén.
2009. aug. 10. 17:24
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha találsz magadnak egy ugyanilyen típusú lányt még előnyt is jelenthet:) kettesben otthon filmet néztek, sétáltok.. még az illető értékelni is fogja h nem a haverokkal iszol vhol hanem vele vagy! ;) Ha meg olyan a barátnőd h szeret bulizni járni max elmegy nélküled és 1-2szer elmész vele ha megkér pár óra kimozdulás a kapcsolatotokért megér, nem? :)

Sok sikert! ;)

18/L

2009. aug. 10. 17:28
 3/8 anonim ***** válasza:
74%

Az én barátom nem egy bulizós fajta, pedig nem egy visszahúzódó emberke, vagy ilyesmi, egyszerűen csak nem szereti az "éjszakai életet", a sok menőző, magamutogató, nagyképű "tizenaligegynéhányéves" társaságát, mert sajnos mostanában mindenhol ez megy, kevés az olyan igényes szórakozóhely, ami nincs tele idétlen 14-15 éves p.csákkal, meg kiscsávókkal...:/

És én se vagyok egy bulizós fajta, ettől függetlenül normálisnak tartom magam, és örülök, hogy a barátom is ilyen.

19/L

2009. aug. 10. 17:32
 4/8 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar ha valaki nem nagy bulizós, de azért néha ki tudjam rángatni otthonról. Meg ha a szórakozóhelyeket nem kedveli azzal nincs nagy baj,( mert manapság tényleg nehéz olyat találni ahol nem 13 évesek hánynak mindenfelé) de ha máshova sem jár el szívesen akkor az már zavarna.
2009. aug. 10. 19:35
 5/8 anonim ***** válasza:
17:32essel értek egyet, kb ugyanazt írnám le amit ő.
2009. aug. 10. 19:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálam + pont ha a srác nem bulizós.Abból semmi jó nem származhat.Viszont ha épp olyanunk van,akkor jöjjön el velem valahova,ne legyen azért otthonülős.

17/L

2009. aug. 10. 22:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálam plusz pont:)Én se naygon szeretek eljárni bulizni, de néha jó elmenni valahova...szóval elég ha egy srác néha elmegy valahova a barátnőjével:)Sztem nem ezen múlik h tetszik-e vkinek a srác

16/L

2009. aug. 11. 13:01
 8/8 anonim ***** válasza:
én kifejezetten értékelem az ilyesmit. 20/ l
2009. aug. 11. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!