Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket zavar ez, vagy "+pont"?
Az, ha egy srác nem olyan bulizós fajta?
Nemrég láttam itt egy ilyen kérdést.. csak akkor lány volt kíváncsi fiúk véleményére...De én most lányok véleményére vagyok kíváncsi:D
17/F
Kort is légyszi!
Ha találsz magadnak egy ugyanilyen típusú lányt még előnyt is jelenthet:) kettesben otthon filmet néztek, sétáltok.. még az illető értékelni is fogja h nem a haverokkal iszol vhol hanem vele vagy! ;) Ha meg olyan a barátnőd h szeret bulizni járni max elmegy nélküled és 1-2szer elmész vele ha megkér pár óra kimozdulás a kapcsolatotokért megér, nem? :)
Sok sikert! ;)
18/L
Az én barátom nem egy bulizós fajta, pedig nem egy visszahúzódó emberke, vagy ilyesmi, egyszerűen csak nem szereti az "éjszakai életet", a sok menőző, magamutogató, nagyképű "tizenaligegynéhányéves" társaságát, mert sajnos mostanában mindenhol ez megy, kevés az olyan igényes szórakozóhely, ami nincs tele idétlen 14-15 éves p.csákkal, meg kiscsávókkal...:/
És én se vagyok egy bulizós fajta, ettől függetlenül normálisnak tartom magam, és örülök, hogy a barátom is ilyen.
19/L
Nálam + pont ha a srác nem bulizós.Abból semmi jó nem származhat.Viszont ha épp olyanunk van,akkor jöjjön el velem valahova,ne legyen azért otthonülős.
17/L
Nálam plusz pont:)Én se naygon szeretek eljárni bulizni, de néha jó elmenni valahova...szóval elég ha egy srác néha elmegy valahova a barátnőjével:)Sztem nem ezen múlik h tetszik-e vkinek a srác
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!