Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégsem vagyok hetero?
24/F.
Eddig oda és vissza voltam a nőkért, imádtam őket egész életemben. A legutóbbi időben (2 hete) egyáltalán nem érdekelnek. Nem akarok csajozni, se ismerkedni, se kapcsolatot, de még szexet sem. Sőt kifejezetten rosszul vagyok ha a nőkre gondolok. Létezik ilyen "besokallás" vagy elkezdtem homora váltani lol remélem ilyen nem létezik xD
Vagyis te magad is reméled hogy nem leszel homo. De, sajnos van, hogy homová válsz, és akármennyire is akarod, életed végéig fiúkat kell majd felhúznod magadra. Sajnálom...
De komolyra fordítva a szót? Magadtól vagy ilyen hülye, vagy segítenek :D ? Hormonszintváltozástól mindenkinél előfordulhatnak ilyen időszakok, ne gondolj már ilyen hülyeségekre... :)
Már két hete? Ah! Hát mi van veled?
Hallottam már ilyen besokallásról, bár inkább idősebb férfiakkal szokott előfordulni. Pl. egy rokonom elvált, valami 30 évesen, és a válása után már nem nagyon próbálkozott többé. Ez nem azt jelenti, hogy nem is akar, csak valahogy nőgyűlölő lett.
Én mindenképpen átgondolnám a helyedben, hogy ebben a két hétben mi változott meg. Ha pl. stresszes munkád van, vagy csak rohadt fáradt vagy, annyit melózol, akkor ez teljesen normális. Ha elhagyott a barátnőd, vagy pont most van a 20. évfordulója annak, hogy elhagyott az első szerelmed, a négyéves Zsuzsika, egy csokiért, akkor is normális. Vagy lehet, hogy most kezdődik nálad a téli depresszió. Elég hideg van hozzá.
Szóval két hét után még ne fordulj orvoshoz. Ha mondjuk olyan márciusig nem változik az állapotod, akkor kezdj el aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!