Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégsem vagyok hetero?

Figyelt kérdés

24/F.

Eddig oda és vissza voltam a nőkért, imádtam őket egész életemben. A legutóbbi időben (2 hete) egyáltalán nem érdekelnek. Nem akarok csajozni, se ismerkedni, se kapcsolatot, de még szexet sem. Sőt kifejezetten rosszul vagyok ha a nőkre gondolok. Létezik ilyen "besokallás" vagy elkezdtem homora váltani lol remélem ilyen nem létezik xD

2012. okt. 29. 02:06
 1/5 anonim válasza:
100%

Vagyis te magad is reméled hogy nem leszel homo. De, sajnos van, hogy homová válsz, és akármennyire is akarod, életed végéig fiúkat kell majd felhúznod magadra. Sajnálom...

De komolyra fordítva a szót? Magadtól vagy ilyen hülye, vagy segítenek :D ? Hormonszintváltozástól mindenkinél előfordulhatnak ilyen időszakok, ne gondolj már ilyen hülyeségekre... :)

2012. okt. 29. 02:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nőiszonyod azzal párosul, hogy a fiúk kezdenek érdekelni, akkor bizony meleg helyzet van.
2012. okt. 29. 03:10
 3/5 Ipso ***** válasza:
97%

Már két hete? Ah! Hát mi van veled?

Hallottam már ilyen besokallásról, bár inkább idősebb férfiakkal szokott előfordulni. Pl. egy rokonom elvált, valami 30 évesen, és a válása után már nem nagyon próbálkozott többé. Ez nem azt jelenti, hogy nem is akar, csak valahogy nőgyűlölő lett.

Én mindenképpen átgondolnám a helyedben, hogy ebben a két hétben mi változott meg. Ha pl. stresszes munkád van, vagy csak rohadt fáradt vagy, annyit melózol, akkor ez teljesen normális. Ha elhagyott a barátnőd, vagy pont most van a 20. évfordulója annak, hogy elhagyott az első szerelmed, a négyéves Zsuzsika, egy csokiért, akkor is normális. Vagy lehet, hogy most kezdődik nálad a téli depresszió. Elég hideg van hozzá.

Szóval két hét után még ne fordulj orvoshoz. Ha mondjuk olyan márciusig nem változik az állapotod, akkor kezdj el aggódni.

2012. okt. 29. 03:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Van rá önteszt. Nézd meg a My Fair Ladyt, ha tetszik akkor búza vagy.
2012. okt. 29. 04:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igazi RATYIS KESZEG lett belõled, de no para, mert sokan vagytok így...
2012. okt. 29. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!