Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti simán bele mennétek csak úgy egy egy éjszakás kalandban? Vagyis úgymond "barátság extrákkal"?
Az egyik osztálytársam bejön nekem és simán lefeküdnék vele, de semmi több. Mivel amúgy meg nem járnék vele, mivel ismerem és tudom mik a hibái meg minden, vagyis "úgy" nem vagyunk jóban, csak vonz :D És ti szerintetek jó ötlet lenne ezt így bevállalni, nem lenne utána ciki? Illetve mit reagálnátok ilyen helyzetre?
(Tudom, hogy bejövök a srácnak)
Köszi a válaszokat :)
17/L
Hm. Ha egy komoly srácról van szó, akkor lehet, hogy totál beléd szeretne, és akár zaklatna is, mert úgy érezné, joga van hozzá. Ha viszont általában lazán veszi a dolgokat, akkor lehet, hogy jól megértene, és nem gondolná ezt többnek, mint te.
Alapvetően nem szokatlan ez, minden srác vágyik ilyen lányokra.
"Hol a kurv@ életben voltak az ilyen osztálytásnők, mikor én középsulis voltam?"
Nem voltak bugyuta filmek, ahol ezt a "barátság extrákkal" baromságot úgy adták elő, mint egy totál menő dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!