Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szerettethetném meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerettethetném meg magam egy menő, egoista, de vicces fiúval?

Figyelt kérdés
Eddig nem sokat beszélgettünk, de nagyon jófej, bír engem. Nem szeretném, ha megtudná mit érzek iránta, mert ugye akkor nem leszek elérhetetlen. Sok lánynak tetszik, nálam jobb csajoknak is(csak ezek a lányok amolyan egyéjszakásra lennének csak jók-persze vannak kivételek) Hogyan adjam tudatára, hogy többet akarok, de mégis úgy hogy elérhetetlen maradjak? Vagy ne adjam tudtára? Honnan lehet észrevenni, ha én is tetszem neki? Milyen a szeme egy fiúnak ha szerelmes?

2012. okt. 28. 23:59
1 2
 11/16 VVMMvvmm ***** válasza:

Egyébként nehéz megállapítani az esélyeidet, ha nem

ismerjük a fizimiskádat.

2012. okt. 30. 00:30
 12/16 A kérdező kommentje:
Hol írtam hogy lekezelő velem? :DD Ha kötekedni akarsz menj anyukádhoz, ne ide. Köszicsá
2012. nov. 2. 20:51
 13/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, fel kell fognod, hogy itt mindenki a saját érdekének megfelelően idomít a válaszával téged. Aki nem jóképű határozott, az nyilván lehúzza azokat ,akik olyanok, és lekezelőnek állítja be őket, hogy már alapból előítéleteid legyenek feléjük, és te csuklóból utasítsd el a jóképű, igényes fickókat, mert bizonyára mert te itt azt olvastad, ezért az összes ilyen pali szemét, és ki akar használni téged, és te ijedtedben a ronda ,kutyának nem kellő lúzerekhez fogsz fordulni szerelemért. CSak lásd át, hogy itt mindenki azt ír, amit az érdeke kíván. Ezért nincs is értelme vadidegenektől kérdezősködni, mert mindenható választ nem fogsz kapni soha, csak magadnak kell tudni dönteni, hogy neked mi a jó, mi kell
2012. nov. 2. 20:55
 14/16 anonim ***** válasza:

10-30 00:27

Az egoistáknak nagyon nehéz a természetük! Egy emberben az egyik legfontosabb tulajdonság az alázat!!! Ha ez nincs meg kellőképp akkor az Isten óvjon tőle!

2012. nov. 3. 17:02
 15/16 anonim válasza:
Olvastad a Szent Johanna Gimit?Csak mert az életed tökéletesen olyasmi lehet, ha ez tényleg így van.:DHa nem olvastad, ajánlom figyelmedbe, mert abban minden benne van.Az is, hogy mit ne csinálj, mert történetesen a főszereplő olyan béna, hogy ha hózzászól egy fiú, köpni-nyelni nem tud.:D
2014. jan. 4. 00:33
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem olvastam.:D Hál' Isten azóta már változtam valamennyit.:D
2014. jan. 5. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!