Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire probléma, ha a fiú izmos?
Ma a vékony,sovány cicafiú a divat.Ez rendben,de én egész izmos vagyok,és továbbra is edzek,nem akarok olyan lenni,akit(elnézést a kifejezésért),az első ványadt kisebbségi is röhögve sz*rrá ver.Eddig nem zavarta a csajokat(legalábbis nem mondták),de előbb-utóbb biztos belefutok olyanokba,akik a vékonyakra buknak..a gyk-n olvasottak alapján kb. a lányok 3/4-e ilyen.Szóval lányok titeket zavar,ha a fiú izmosabb az átlagnál? Nem agyongyúrt..de vastagabb kar/láb,mellizom,széles váll,erős,tömören kockás has.18/F
(kép nincs)
Szerintem ez úgy van,mint a fiúk a nagy mellel.Nem mondják,de ez kell nekik és ezt szeretik a legtöbben.
Persze van,aki a kis mellért van oda és van,aki a vékony srácokért.
Izmos srácok forever!
Ne hallgass rájuk, jó vagy így. Nekem minden lányismerősöm az izmos srácokra bukik.
21L
Félre vagy informálva kicsit.:D
A legtöbb lány az izmos fiúkat szereti, és én oda meg vissza vagyok a kockás hasakért meg szélesebb hátért. Bár a 'kétajtós szekrény' style az nekem se jön be, tehát az ilyen kidobófiú beütésű srácok valóban nem vonzanak. Viszont ami még az ízlésesség határán belül van az pont jó.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!