Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ilyenkor bunkóság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ilyenkor bunkóság megcsörgetni?

Figyelt kérdés
A fiúval, aki tetszik nagyon jó barátságot ápolunk. Szinte majdnem minden nap hívjuk egymást (de főként én őt... :D), és most, hogy elutazott, azt mondta, hogy 5 óra fele hívni fog biztosan. De nem hívott... :( Eddig vártam a hívásra. Ilyenkor bunkóság lenne felhívni?
2012. okt. 28. 20:02
 1/6 anonim ***** válasza:
nem lenne az meg mondod hiányzott már a hangja,ha zavaród épp akkor szólni fog :)
2012. okt. 28. 20:03
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem bunkóság , hajrá ! :)
2012. okt. 28. 20:04
 3/6 anonim ***** válasza:
igen kifejezetten bunkóság felhívni egy jó barátot -.-
2012. okt. 28. 20:05
 4/6 anonim ***** válasza:
én is azt gondolom, hogy hívd, egy csörgetés miatt nem fog haragudni. :)
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem bunkóságnak nem mondható. Csak...lehet nem kéne így ráakaszkodnod. Elhiszem, hogy szívesen felhívnád, de lehet jobban járnál ha visszafognád magad.

Majd keres holnap, ha pedig akkor sem, akkor max küldesz neki egy üzenetet, hogy mi van vele..

6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válszokat! Igen, mivel szinte mindig én hívom, lehet tényleg azt hinné, hogy ráakaszkodtam. Majd akkor várom, hogy ő írjon/hívjon. Köszi nektek!
2012. okt. 28. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!