Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az bunkóság, ha?
Figyelt kérdés
Az bunkóság, ha a lány hív fel engem? Én is felszoktam hívni, szinte minden este, de csak pár percre, mert én nem tehetem meg, hogy órákat beszéljek. Ő mindig felhív, és beszélünk 1 vagy 2 órát. De ha nincs pénz a telómon, akkor nem tudok mit csinálni.2012. okt. 19. 16:38
1/9 anonim válasza:
igen, a csóróágnál nincs nagyobb bunkoság a nők szemében, tűnj dolgozni
2/9 anonim válasza:
Korotok??
Amúgy nem bunkóság. Tud róla hogy jobb helyzetben van (gondolom) ezért hív ő. Hogy tudjatok beszélgetni. Bár értelmét nem látom a telefonosdinak... Napközben tanulás vagy meló, este meg ott a skype... :)
3/9 anonim válasza:
egyáltalán nem. ha az én telefonomon nem volt pénz akkor ő hivott ha az övén nem volt akkor én hívtam. de mi nem órákat beszéltünk hanem max. 10-15 percet a többit élőbe vagy cseten. 17/L
4/9 anonim válasza:
Amíg nem adja jelét a nemtetszésének, ne foglalkozz ezzel. Amúgy vannak olyan díjcsomagok potom pénzért, amivel ingyen beszélhettek.
5/9 Fülünyúl válasza:
Úgy látom, neted az van, skypoljatok, az ingyen van mindkettőtöknek.
6/9 anonim válasza:
Neted úgy tűnik van..msn-en vagy skype az nem kerül egy fillérbe sem.Amúgy mond meg hogy neked nincs pénzed hívogatni,így jobb lenne ha msn-en vagy skypon beszélnétek este,ha rendes lány akkor megérti úgy is hogy nincs pénzed és nem vagy eleresztve anyagilag.
7/9 anonim válasza:
Egyáltalán nem bunkóság,ezt bárki megértheti.Szerintem sokan állunk így anyagilag,akkor is,ha dolgozik az ember.Nálunk ez oda-vissza alapon működik,ha tudom,hogy már nincs pénze,én hívom,ha nekem nincs,ő hív fel,de mindig megoldjuk.Mondjuk mi nem is szoktunk órákat csevegni,maximum pár perceket.Sok értelmét nem is látom,jobb élőben beszélgetni,csak néhány percet beszélünk,hogy jelezzük,gondolunk egymásra.Amúgy mindkettőnknek hamar lemerül az egyenlege így is,hiszen nem azonos hálózatban vagyunk.
8/9 A kérdező kommentje:
Hétköznapokon szoktunk találkozni, de ő is másik kollégiumban van, és én is. Így este telefonon beszélünk. Ő előfizetéses, én pedig nem. Most is épp jó ha van a telómon 1000 Ft...
2012. okt. 19. 19:02
9/9 anonim válasza:
Szerintem nem bunkóság. Mi is úgy vagyunk ha nekem van én hívom, ha neki van ő hív. Bár mi sosem beszélünk órákat telefonon, mert nincs miről :) Minden nap talizunk, ha meg 1 napot mégsem akkor meg facebookon írunk.. Ha meg nincs pénz egyikünk telóján sem akkor szintén facebook. A visszahívó a jelzés, vagy netes ingyen sms a jel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!