Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Keressem vagy hagyjam?
Néhány hónapja megismerkedtem egy sráccal. Az elején úgy gondoltam csak a szexre hajt, de aztán mivel egyik találkozás alkalmával sem "adtam meg magam" és mégis keresett, egyre inkább kezdtem megkedvelni.
Aztán egy elég ostoba félreértés miatt teljesen kiakadt rám, és nagyon összevesztünk.
Végül mégis kibékültünk, azóta egyszer találkoztunk...ez már 2 hete volt
Azóta nem keres, letiltott facebook chatről is.
Ez alatt a pár hónap alatt megismertem a haverjait, sőt a szüleit is, már kezdtem egész komolyan venni..hogy esetleg lesz köztünk valami..és most meg semmi.
Régebben is volt, hogy nem jelentkezett pár hétig, de ez, hogy letiltott....miért csinálta?
Egy haverja szerint (akinek mellesleg bejövök, és régebben is hazudott nekem) másik csajjal randizgat...
de nem tudom igaz-e...lehetséges.
Keressem meg? Vagy ezzel csak beégetném magam? Várjak még? Nekem már nagyon hiányzik..kezdett fontos lenni://
18/L
Szia!
Engem is így megalázott a volt barátom- letiltott fb-ról, msn-ről, nem vette fel a telefont, sms-re sem válaszolt...
Szerintem hagyd. Ne fuss utána.
Én max egyszer írnék neki, de csak valami semleges dolgot. (Na jó, én nem írnék neki, mert nem engedi a büszkeségem,
de szerintem egyszer írhatsz!)
Most ki tudja, lehet, hogy volt valami félreértés és azért nem keres. Bár valószínűbb, hogy mégse akar semmit, de még egy próbát megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!