Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti soha többé nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti soha többé nem engednétek magatokhoz közel ezt a srácot ha ezeket csinálta volna veletek?

Figyelt kérdés
Érzéketlen volt, azt mutatta, hogy mindent jobban tud nálad, minden szavadba belekötött, azt éreztette veled, hogy tök hülye vagy, de közben mégis kötődött hozzád. Sohasem hívott meg magához, de te meghívtad magadhoz többször és programokat szerveztél neki, amire válaszul ő hetekig, vagy egy hónapig fel sem keresett téged, csak utána. Megnyíltál neki és sok dolgot elmondtál magadról, de úgy érezted, hogy ő ezt nem értékeli és nem nyílik meg neked viszont.. Sírtál is miatta.

2012. okt. 28. 18:23
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Sajnállak kérdező.

Azt hiszed magadról, hogy olyan macsó vagy, közben meg csak egy kis szánalmas senki vagy. Jól esett másokkal játszadozni, de amikor már neked rossz valami, akkor jajj csináljunk vissza mindent... Lenne még mit mondanom, de inkább hagyjuk.

"Akármikor ellazulok, leszívok egy cigit, vagy alkoholt iszom előbukkan a tiszta és sallangoktól mentes érzés"

"de minduntalan ha egyedül vagyok vagy épp nem beszélek senkivel feljön bennem."

Ezért meg főleg szánalmat érzek irántad, hogy nem tudod, hogy mi az a szerelem.Azt gondolod, hogy az a szerelem, az az "igazi", akire csak akkor gondolsz, amikor bevagy szívva/rúgva, vagy nincs melletted senki és üresnek érzed magad...

Én fiú vagyok, de ilyen lányt soha többet nem fogadnék vissza.

2012. okt. 28. 19:58
 22/24 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy a saját tapasztalataitokat vetítitek ki rám.. egyáltalán nem vagyok macsó, a közelében sem vagyok ennek a kategóriának.

tegnap 18:47

Nem hiszem. Mire a valódi érzéseimet elmondtam, már nem is hitt nekem, annyira belebonyolódtunk a szavakba, hogy nem hiszi el amit igaz..

tegnap 18:49

De nem tudok "utána menni" sehogyan sem.. írtam már neki és ő zaklatásnak veszi (holott csak egyszer írtam, a zaklatás asszem kicsit más kategória..). Egyébként egyikünk sem rossz ember, csak elnyomja az érzéseit (legalábbis egymás iránt igen).

tegnap 18:51

Igen, igaz szerelem. Kétféleképp is vizsgálhatjuk.. egyrészről, amikor beszélek valakivel nem máson jár az agyam, és amikor önmagam vagyok bukkannak elő a fontos dolgok. Nem vette el senki, igazából már egy héttel utána, hogy nem beszéltünk elkezdtem rosszul érezni magam és rá 1 hónapra lett pasija. Ha annyira szeretném szerinted akkor hogyan kéne viselkednem? Szerinted mit kéne csinálnom? Teljesen bezárkózott felém, ha írok neki az zaklatás..

tegnap 18:52

Tudom, azóta már ismerkedem lányokkal, de intellektuálisan ő tetszik még mindig, hiába vannak más lányok. Tudod mire gondolok.. amikor nem a külseje érdekel, hanem a lénye, ami izgalmas számomra.

tegnap 18:56

Ő nem reménykedik, egyszerűen nem akar látni. Volt már ilyen, bár az kevésbé volt durvább, akkor fel is hívtam, de az sem érdekelte és rá pár hónapra újra beszéltünk, nem emlékszem hogyan oldottuk meg. És vallottam neki, megmondtam, hogy szeretem, de nem elutasítás vagy elfogadás volt, hanem az, hogy nem hitt nekem.. végig a barát szót használja, mert annyira nem hiszi el, hogy én többet éreztem, azt hiszi hazudok folyamatosan... ez így örökre kérdőjel marad.

tegnap 19:06

De, elhiszem. Nem láttál még óvodásokat, ahogy a lányok haját húzkodják? Ez ugyan az csak nagyban.

2012. okt. 29. 10:05
 23/24 anonim ***** válasza:
Csodálkozol, hogy nem hisz neked? Ezek után én sem tudnék... szóval megértem. Téged már nehezebben... de sajnállak, eltudom képzelni milyen érzés. De nyugi, úgyis elmúlik :)))
2012. okt. 30. 16:48
 24/24 A kérdező kommentje:
köszi
2012. okt. 31. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!