Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti soha többé nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti soha többé nem engednétek magatokhoz közel ezt a srácot ha ezeket csinálta volna veletek?

Figyelt kérdés
Érzéketlen volt, azt mutatta, hogy mindent jobban tud nálad, minden szavadba belekötött, azt éreztette veled, hogy tök hülye vagy, de közben mégis kötődött hozzád. Sohasem hívott meg magához, de te meghívtad magadhoz többször és programokat szerveztél neki, amire válaszul ő hetekig, vagy egy hónapig fel sem keresett téged, csak utána. Megnyíltál neki és sok dolgot elmondtál magadról, de úgy érezted, hogy ő ezt nem értékeli és nem nyílik meg neked viszont.. Sírtál is miatta.

2012. okt. 28. 18:23
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

ma 18:43

Tudom miről beszélsz, már elindultam ezen az úton.

2012. okt. 28. 18:45
 12/24 anonim válasza:
Biztosan többet érez irántad, ha ennyi mindent eltűrt neked. Lehetséges, hogy megbocsátana ,sőt még a nyakadba is ugrana, ha őszintén megnyílnál neki.
2012. okt. 28. 18:47
 13/24 anonim ***** válasza:
igen hagyni kellene, de ha szeretsz valakit, és nagyon elgyengít úgy is mész utána, és hagyod hogy tovább bántson, holott tudod hogy mindig fájni fog! ha van benned elég energia, fegyelem, és erő akkor elhagyod... ha nem, akkor úgysem!!! itt ez a kérdés, nem az hogy rossz ember, mert azt mindenki tudja.
2012. okt. 28. 18:49
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

"Ha egyedül vagyok nem beszélek senkivel eszembe jut" mmm igaz szerelem.. Te ennyire @@@@### vagy kérdező. Ez baromira nem szerelem csak hiányzik hogy valakinek szivhatod a vérét meg kihasználhatod. Persze hogy jó érzés

Ha annyira szeretnéd nem igy viselkednél azért ez nekem jóval többnek tünik mint ami magyarázható oooh hhát csak féltem,, aztán elveszik bepánikolsz jaaj én igazábol szerettem csak képtelen voltam bármilyen gesztusra érte. Kéne vissza, hát nekem nem hiányoznál bunko

2012. okt. 28. 18:51
 15/24 anonim ***** válasza:

13-as, ezt nem venném tutira.

mindenkinél van egy határ, lehet hogy a csajnál már betellt.

én is sokszor visszafogadtam egy illetőt, de most már eljutottam oda hogy ha térden csúszna se kéne.

mert már eljátszotta párszor ezeket amiket a kérdező leírt és a végtelenségig én se tűrök, akármilyen szerelmes is vagyok, inkább választok helyette egy érzelemmentes szexkapcsolatot amíg túl nem leszek rajta teljesen.

kérdező: hidd el, nem a világvége, van élet nélküle is.

Majd találsz mást, akivel talán érettebben, jobban csinálod. Biztos tanulsz ebből és lesz ez még jobb.

2012. okt. 28. 18:52
 16/24 anonim ***** válasza:
Ha valóban jobban nézel ki, mint a pasija, akkor így is ott fogja hagyni miattad. Ha nem hagyja ott, akkor szerinte nem nézel ki jobban.
2012. okt. 28. 18:54
 17/24 anonim válasza:
13-as vagyok. 16-os Te fiú vagy? Csak azért kérdezem,mert a lányok még ennyi megaláztatás után is képesek reménykedni, és várni azt a pillanatot, hogy valahogy fordul a kocka, és helyre jön minden. Kérdező: ez egy játszma volt a részedről, én őszintén sajnálom a lányt, de azért szerintem egy próbát megér, hogy valljál neki az érzéseidről, így te is megkönnyebbülsz és talán a lány is megbocsát ... ha nem is lesz belőle működő párkapcsolat, de legalább nem marad tisztázatlan és kérdőjelekkel teli ez a dolog.
2012. okt. 28. 18:56
 18/24 anonim ***** válasza:

lány vagyok, de nem reménykedek, nálam túlment azon a határon, ahonnan még bármit is akarnék

örülök hogy vége lesz ennek a rémálomnak, inkább ne legyen soha senkim mint egy ilyen

2012. okt. 28. 19:03
 19/24 anonim ***** válasza:
Ezt magad sem hiszed el. Félénkségből bántalmazni valakit...
2012. okt. 28. 19:06
 20/24 Hanariko ***** válasza:
ezzel már nincs mit kezdeni. Ha ekkora barom voltál. Már bocsánat... de hogy lehet az hogy mindig utólag jönnek rá az emberek hogy "de én szeretem"? nem lett volna egyszerűbb akkor kimutatni és akkor most boldogan élnétek...
2012. okt. 28. 19:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!