Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha nem tampont használok amikor megvan?
Nem tudom miért,de én undorodom a tampontól,meg nekem alapból nem is jön be hogy felkell rakni stb... (már nem vagyok szűz)
az összes csaj az osztályomban tampont használ,és amikor kérdezik tőlem hogy nincs-e kölcsön egy tamponom akkor ciki azt mondanom,hogy bocs de én betétet hordok... unokanővérem már kiröhögött,hogy "pelenkát" hordok... L/16
Egyáltalán nem ciki. Én még sosem próbáltam ki a tampont, de szerintem nem is fogom.
18/L
Azt használsz amit szeretnél, ami neked kényelmes.Másnak semmi köze hozzá.
Egyébként a tampon kényelmesebb, nem is érzed.
A betét elmozdulhat, gyakrabban kell cserélni is szerintem(bár nem használok, csak gondolom,hogy kellemetlen lehet 2 órán át abban "ázni")
Világosabb nadrágnál meg akár a vonala is látszódhat, láttam már ilyet sajna:/
De amúgy ne más miatt, magad miatt használd azt amit használsz :D Bocs jobban nem tudom ezt megfogalmazni:D
Én is inkább betét-párti vagyok, a tampon nekem macerás, csak akkor használom, ha pl. nyaraláson jön meg. Egyáltalán nem ciki, használd ami neked jó :D Ha mégis cikinek érzed, nem kell mindenki orrára kötni, akkor egyszerűen csak annyit mondasz, hogy "bocs nincs nálam" :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!