Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszik nektek ez a farmer?
Figyelt kérdés
Bocsi a kép minőségéért, csak telóval lett készítve az októberi Glamourból.
Fiúk! Ti furának találnátok egy lányon ezt a nadrágot?
2012. okt. 28. 17:11
1/6 anonim válasza:
Olyan, mint ha paradicsomszószba mártották volna.
Egy csajnak minden jól állhat. Én is.
2/6 anonim válasza:
Elég jó csajnak kell ahhoz lennie valakinek, hogy ebben is jól nézzen ki.
3/6 MadameViciouse válasza:
Nekem sehogy, vele akarsz szexelni?Csak a kategória miatt kérdezem...
4/6 anonim válasza:
Szerintem,nagyon ronda.De ha neked ez tetszik,akkor hord nyugodtan.
5/6 anonim válasza:
esetleg egy nagyon vékony lányon, fekete felsővel elmegy, de szerintem is csúnya, pedig nem vagyok konzervatív öltözködésben:) de ha neked tetszik, akkor ez ne érdekeljen!
6/6 anonim válasza:
biztos van akin kifejezetten jól tud állni, de nekem se etszik igazán így magában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!