Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A félénkség tényleg okod ad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A félénkség tényleg okod ad arra, hogy egy helyes pasinak ne legyen barátnője?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdésemet ez a kérdés ihlette: Ismertek olyan 20 év feletti fiút, aki viszonylag jól néz ki, nem meleg, nem buta, és mégsem volt még barátnője?

Sokan írták, hogy igen, de félénkek. (+ egyéb okok)

De egy pasi, aki megvan elégedve a külsejével, miért lenne félénk? Hiszen van sikerélményük, nem?

(Nőben jobban el tudom képzelni. Én is ilyen vagyok. Van, aki szépnek tart, mégsem vagyok túl bátor).

2012. okt. 27. 17:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
a barátom is visszafogott, de mégis határozott.. a kettő nem ellentéte egymásnak:D
2012. okt. 27. 18:14
 12/20 anonim ***** válasza:

Ez egy akkora ostobaság, hogy aki jelenleg meg van elégedve magával külsőségekbe, az egy önbizalombomba kell egyen. Nem igaz! Azok akik annyira jók külsőleg, nem csak pofára, de testi fejlettségben is, azoknak a zöme, pl én is gyerekkorban egy elnyomott későnérős gané volt. Lásd. pl Schwarzenegger, meg sokan mások is, akiket eltapostak, mert gyengébb volt, de ő megmutatta! MEgmutatta a tetveknek,hogy ki a jani! Csak ez ugye nem egyszerű, ezt nem birják sokan végigjárni. Egyrészt a régi emlékek, negatív hatások nyomot hagynak a lélekben, mindig vissza ,vissza zúgnak a fejedben, hiába ismertek el azóta minden tetű ellenségek, akkor is frusztrál a múlt, illetve kemény út az amit végig kellett járni, és ez meg pszichésen megtör. Egyszerűen egy érzelem nélküli "zombivá" válsz mire sikerül kitörnöd a szemét multatból. Velem is ez van. Régen tudtam mosolyogni, tudtam viccelődni, ma már egy érzelem nélküli rideg agresszív állat lettem, szinte az erőszak jobban kielégít mint a szerelem. Nem mindenkinek jó ez az út. A lényeg, hiába válsz külsőleg jóvá, az még nem egyenlő a tökéletesen ép emberrel feltétlenül, attól még rengeteg belső gátlás lehet, amit rettentő nehéz legyűrni, szinte lehetetlen. Nagyon nem mindegy, hogy életed során milyen emberekkel kerültél kapcsolatban, hogyan jöttek össze az események, jókor voltál -e jó helyen vagy nagyon nem! A külsőségek nem minden. hidd el! Az csak a fizetős nőkig elég. Azok fognak szeretni, de máshoz még kevés.

Persze, a multamban sok csalódás ért,ami megváltoztatott, de most hogy kb. rendben van a lelki harmónia, egyszerűen nem volnék képes újabb eshetőleges csalódásokat bevállalni, amit egy ki-basz-ott nő okozhat egy férfi számára. Ez nem félénkségnek hívandó, inkább elővigyázatosság. Csak azért írom, hogy lásd, így mennek ezek a dolgok az emberek elmélyében, csak a mázlista, lelkileg kiegyensúlyozott tök átlagemberek az átlagos életükkel ezt laikusként marhára nem tudják átlátni, felfogni. Csak dobálóznak ilyen kib-aszott fa-szságokkal,hogy fél ez a tetű, meg béna lúzer meg satöbbi, de fingjuk nincs róla ,hogy mi miért van úgy. Ezért van az,hogy ezekkel a söpredékekkel nem is kell foglalkozni, ha flegmák, akkor meg el kell őket taposni, pont mint a patkányokat!

2012. okt. 27. 18:22
 13/20 A kérdező kommentje:

Utolsó, reagálnék...

Először is az rendben van, hogy leírod, mit gondolsz... de akkor sem mindegy, milyen hangnemben! Az meg, hogy milyen véleménnyel vagy egyes nőkről, a te dolgod, de ahogy minősítesz minket, szerintem nagyon sértő. Mert férfiban nincs olyan, aki átver, megcsal, stb... igaz?

SZÁMOMRA A KÜLSŐ NEM MINDEN!! Egy szóval sem mondtam! A két dolognak (külső+belső) együtt kell passzolnia!!!

Már ne is haragudj, de nem hiszem, hogy "rendben van a lelki harmónia", amikor az erőszak elégít ki és ilyen felindultan reagálsz erre a témára.

Az egész hozzászólásod szinte egy kioktatás volt. Pedig semmit sem tudsz rólam, ráadásul olyat állítottál, amit én nem. Tudnék egy-két dolgot mondani, amik az én környezetemben történtek, de nem mondok. Ezen valaki megpróbálja túltenni magát, mint én, vagy inkább él a világfájdalmával, mint te.

2012. okt. 27. 18:32
 14/20 anonim ***** válasza:
Oké, gondoltam leírom a saját véleményemet ez ügyben, mivel 20 év feleti férfi vagyok és nincs barátnőm. Arról, hogy ki hogy néz ki, viszonylag jól vagy nem jól, nem tudok nyilatkozni. Én például soha semmilyen dicséretet nem kaptam még a kinézetemre vonatkozóan. Egyszer sem hangzott el, hogy jóképű, helyes, sármos vagyok, a szememre, semmire sem érkezett még megerősítés. Ahogy nektek, lányoknak jól esnek a bókok, úgy a férfiaknak is szükségük van bizonyos visszajelzésekre. Ennek hiányában én mégis honnan a fenéből tudjam, hogy jól nézek ki? Már nem is számolom, hány lány kosarazott ki eddigi életem során. És nem, nem vagyok gyáva, odamegyek ha kell, nekiállok beszélgetni, ismerkedni és soha sem facebook-on írogatok rá a lányokra. Veletek lányokkal egyetlen komoly gond van, hogy felelőtlenül bántok a jelzésekkel. Nem adtok egyértelmű jelzéseket, és azt várjátok, hogy a férfiak megfejtsék őket. Mert mit is szoktatok csinálni: mosolyogni, bámulni meg a szemébe nézni. Hány lányhoz mentem már oda, aztán kiderült, hogy téves. A másik dolog: attól, hogy egy férfi romantikus, még lehet férfias kiállása. A kettő egyáltalán nem zárja ki egymást. Csak tudod én például nem tudok nem kedvesen viselkedni azzal a nővel, aki tetszik nekem.Romantikusnak tartom magam, tényleg figyelnék a barátnőmre és nem csak akkor kapna figyelmességet tőlem, ha éppen összeveszünk meg amikor éppen fel akarom csípni az elején. De ez titeket nem érdekel. A lényeg a külsőn van, amivel ugye nincs is probléma, csak ti hajlamosak vagytok a legdurvább kompromisszumokra is. Mit gondolsz, miért van manapság egyre több válás, családon belüli erőszak és bántalmazás? Mert jól néz ki a fickó, helyes meg minden, de a többi lényegtelen és csak később kaptok sokszor észbe. Én azt mondom, hogy ahogy idősödni fogtok, rájöttök majd, ha családot akartok alapítani és gyereket szeretnétek, akkor már nem csak a magad, hanem a jövőbeli gyermekeid szempontjait is figyelembe kell venned. Akkor fogjátok igazán értékelni a hozzám hasonlókat, akik szeretnek, tisztelnek, semmi pénzért meg nem bántanának és akik bármire képesek a családért. De gondolom most férfiatlan voltam.
2012. okt. 27. 18:38
 15/20 anonim ***** válasza:
az utolsó kommentelővel teljesen egyetértek!
2012. okt. 27. 18:40
 16/20 anonim ***** válasza:
vagyis a 12-essel értek egyet
2012. okt. 27. 18:40
 17/20 A kérdező kommentje:

Egy szóval sem állítottam, hogy az nem pozitívum, ha egy férfi romantikus. Sőt, nálam előny. De nem akarok nagyon személyeskedni.

Tudom, hogy senki nem kért rá, hogy reagáljak, pedig szívesen megtenném. "tényleg figyelnék a barátnőmre és nem csak akkor kapna figyelmességet tőlem, ha éppen összeveszünk meg amikor éppen fel akarom csípni az elején. De ez titeket nem érdekel."

De egyszerűen nincs energiám. Ha azt mondom, én nem ilyen vagyok, arra mit mondasz? Ha most én is elkezdeném, mint sok nő/lány, hogy a pasinak csak a rib@ncok kellenek, arra mit reagálnál?

A 67%-es és a 91%-os válaszoló nem ugyanaz gondolom... Én azt a hosszú kommentet a 67-osnak írtam! Ezt pedig 91%-osnak.

2012. okt. 27. 18:46
 18/20 anonim ***** válasza:
Nézd, az ellentétes nem képviselői hajlamosak beskytulyázni egymást. Ilyenek, mint a: A férfiaknak a ribancok kellenek, a csajoknak meg a tipikus férfimodellek. Én csak annyit mondok, mint ahogy te is, hogy egy ribinek sok hasznát nem venném. Nem minden forog a szex körül. Ha te nem ilyen vagy, az szerencsés. Viszont én soha sem próbálkoztam még cicababáknál, egész egyszerűen azért, mert irritálnak a hangjukkal, a felfogásukkal. Én nőkre gondoltam, akik megfelelően gondolkodnak. De engem ezek a lányok is mind elhajtanak és már ötletem sincs, mihez is kezdjek.
2012. okt. 27. 18:56
 19/20 anonim ***** válasza:
Ujra ittvagyok a 67 es úton ez a gyökér ÉN! Oké, látom sikerült szimpátiát keltenem! :D Szóval, ez a hozzászólásom is csak tipikusan olyan, hogy akire vonatkozik, az nyugodtan öltözködjön bele!! Akire meg nem vontakozik, az ne vegye magára! Flegma söpredékekről volt szó. Nemrég volt egy nagyon rendes gyönyörű lány, akit meg én csesztem el, nem raja múlott szerintem. nem is hibáztatom. De tény,hogy sok a patkány a nők körében is, legalább annyi mint a férfiak körében. A szerelem meg veszélyes pálya, egy igazi aknamező, Vagy a végére érsz, vagy felrobbansz, /dühtől/. Csak azért írtam ,hogy lásd, ilyen szépjószágok is vannak, akik így állnak hozzá a témához. Egy példa, nem kell hogy szeresd, de lásd át.
2012. okt. 27. 19:02
 20/20 A kérdező kommentje:

19:02

Rendben van, elfogadom. : ) (Amúgy én nem minősítettelek... :P)

2012. okt. 27. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!