Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy dolgoztad fol, hogy az elso szerelmed nem maradt meg?
Figyelt kérdés
Ugy ertem, neki adtam magam oda eloszor, nem is tul koran, es aztan szetmentunk tobb ev utan, es neki azota van mas. Tudom, az emberek tulnyomo tobbsege igy jar, de en ot szeretem, es nagyon szomoru vagyok, hogy elveszitettem. Ugy erzem, kihasznaltak, csak egy voltam a sok kozul, es nem ertekelt igazan. Normalis valaszokat szeretnek, mert tudom, fel kell dolgozni, csak nem talalom azt a nezopontot, amibol pozitivan lathatnam.2012. okt. 27. 13:55
1/4 anonim válasza:
lassan dolgoztam fel. És közhely, de rengeteget dolgoztam, barátnőztem, éltem az életem. Alig maradt időm sopánkodni. Mikor láttam h a munkatársaim bírnak, h a munkámmal elégedettek nagy önbizalmam lett és már nem is érdekelt annyira...
2/4 anonim válasza:
Én könnyen, annak ellenére, hogy 16 évesen ismertem meg és 29 évesen lett vége a kapcsolatunknak. Én döntöttem így, és jól döntöttem. Nem szavad az első mellett megállapodni, kell a tapasztalat, különben egész életedben sajnálni fogod, hogy ezt meg azt nem próbáltad ki.
3/4 A kérdező kommentje:
No, ezt nem gondolom, ti. egesz eletemben szomorkodhatnek, hogy masik tobb milliardot nem probaltam ki. Nem ez a celom.
2012. okt. 27. 14:10
4/4 A kérdező kommentje:
A masik kommentem mintha nem ment volna at: szoval nagyon fontos volt nekem, hogy olyan legyen, akit igazan szeretek es akarok. Ezert is fajat annyira.
2012. okt. 27. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!