Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
XtraSize pénisznövelő tabletta?
Most találtam rá az interneten, valaki esetleg tud róla mondani valamit? Kamu? megéri-e?
weboldal: xtrasize.hu
szeretem, mikor emberek úgy mocskolnak adott terméket, h nem próbálták. megnézi az oldalt és már Ő tudja, h kamu. gratulálok.
én külföldön éltem, és láttam sok féle tablettát, és beszéltem is sok emberrel. (tudjátok, külföldön az emberek jobban élnek, több embernek jut pénze minden szart kipróbálni).
a gyógyszernek van mondanivalója, értelme is van, de ha biztos dolgot akarsz, 100%os növekedést, akkor termék nélkül ajánlok én Neked olyat, ami fix növekedéssel jár.
3dolog együtt, mondjuk nem olcsó mulatság, de az eredmény garantált.
első körben toljál vmi tesztoszteron szerű cuccot, nem akarok konkrét termékeket írni, de van olyan, ami nem teszto-t tartalmaz, hanem természetes anyagokat, melyek serkentik a szervezeted tesztoszteron termelését. használj ilyen pirulát, ettől megnövekszik az étvágy(amire majd figyelj oda, h fehérje gazdag ételeket fogyassz) valamint könnyebben nősz, és ez mellé szedj creatint is.
ebből a két szerből ne az előírt mennyiséget szedd, hanem kevesebbet, én a felét a szedtem. ha ezeket beszerezted, rendelj egy minőségi penispumpát, ne levegőset, hanem vizeset, a normális 20 000nél kezdődik, az egyik legjobb a hercules, a legtöbben ezt használják(canadától angliáig bárhonnan tudsz rendelni, és diszkrétek), de vigyázz vele, max 2 naponta használd 15percre, de jobb ha csak 3naponta használod. emellett szexelj eleget. 2hét után meg fogsz lepődni.
ja és a szerek mellett vmi minimálisat azért gyúrj is, és egy hónap után tarts 2-3 hét szünetet a tesztoból meg a creatinból, majd kezd újra, ezt ismételd meg 2-3szor legalább, de a pumpát használd végig.. a 3. hónap után fix, h kinövöd a pumpát, azután már rendelhetsz nagyobbat, de az még drágább.. jó mulatást :D
Üdv!
Először is közölném, hogy egy 1 hónapos kúrán vagyok túl az általatok lebecsmérelt Xtrasize pénisznövelő tablettával. Én is kicsit kétkedve rendeltem meg, de így, egy hónap után +1 centivel kijelentem, hogy nálam van hatása!
Mindezek mellett az 5. kommentelőhöz szólnék: az orr csont. Valószínű, hogy azt tényleg műtétileg lehet csak szabályozni. Viszont a péniszben barlangos testek vannak, ami az emberi testben máshol nem sűrűn fordul elő, szóval ennek a tablettának lehet célzott hatása. Emellett a libidóra és a merevség hosszabb ideig tartó elérésére is alkalmas.
Illetve nem csak tablettákkal, krémekkel és drága orvosi beavatkozásokkal lehet növelni a péniszt, egyszerű, otthoni, manuális módszerek is léteznek!
Üdv! f22
Hát emberek én nem tudom.. Az xtrasizet nem próbáltam. De a Virilyst igen.. 10.5 cm-ből lett 10.5.:DDDD Nem ért semmit. Van ilyen fórum része is ennek,hogy ne egy hónapos adagot rendelj mert egy hónap után indul be a komoly növekedés. Ez oké.De akkor mi az isten f...nak írják oda,hogy 1 havi adag 2 cm növekedés?(a rendelés szekciónál) Én elhiszem,hogy nem minden esetbe van 2 cm növekedés de az,hogy 0,5 sem.. Vagy valaki annyira nem hajlamos a növekedésre azt is.. De,hogy egy mm-t sem nőttem az is tuti. Szexelek rendszeresen,használom a szerszámot,amivel hála isten még így is boldoggá teszem a párom. Nem is akartam lószerszámot max 13-14 cm-set. De így... Nem igazán értem én ezt. Ha valaki tényleg használta és egy hónap után TÉNYLEG nőtt akkor velem van a baj.
Úgy érzem el kell kezdenem ezeket a kis nyújtásokat megint,egy kis ideig csináltam azokat is de mivel nem rendszeresen ezért csak az erekcióim lettek keményebbek.
Na minden jót nektek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!