Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért válok a lányok számára érdektelenné, ha megtudják, h egyetemista vagyok?
Figyelt kérdés
próbáltam beszélgetni/ismerkedni 16-18 éves lányokkal neten, középsulisok, de amikor említettem nekik, h egyetemre járok (műszaki), az után egyik se írt többet...
18 múltam, szóval nem hiszem h a korkülönbség lehet olyan nagy ok :(
2012. okt. 26. 22:01
11/13 anonim válasza:
Talán túl elvontnak gondolnak. Vagy téves sztereotípiák élnek bennük a műszakis fiúkról.
12/13 anonim válasza:
Mert a műegyetemistákról a csajok áétalában azt gondolják, hogy mind alkoholisták. Legalább is a villany vagy gépészkarosokról.
Az egyetem elvégzése után már jó pont lehet a lányoknál, hogy mérnök vagy, de addig ne nagyon hangoztasd.
13/13 anonim válasza:
Szerintem nem ez a mérvadó. Pl. akit ismerek mérnök csajt, maga se mérnök sráccal jött össze, pedig sok lett volna, választhatott volna közülük.
Egy sima kereskedelmit végzett (2 éves felsőfokút) fiúval van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!