Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan legyen egy no jo feleseg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen egy no jo feleseg?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Olyanok valaszat varom akik nem unnak sokat irni. Tehat azon kivul h huseges,szereto meg satobbi,konkret szituaciok erdekelnek. Marmint, ebredes,kozos zuhi, reggelinel, kikiserik egymast munkaba, esetleg hivas vagy sms, vasoranal, kozos kesodelutan, bulik, haverokkal, sex? Tehat ezekben es meg sok mas szituacioban mikent viselkedik,mit csinal a no es ferfi,hogy a no jo feleseg legyen? Az errol szolo konyveket mar rongyosra olvastam, de tapasztalatokra es konkret ferfi elmenyekre vagyok kivancsi.

#Jofeleseg
2012. okt. 26. 21:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Tudjon írni ha elsőre.

Felesleges itt a szavakat csépelni egy olyan "embernél" aki egy ilyen kérdést a szerelem-szex kategóriába rak ki.

Szerintem magától értetődik,hogy te csak a lepedő összecsavarásra leszel jó. :/

2012. okt. 26. 21:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, de az a véleményem hogy ezt egy nőnek ösztönösen kell tudni és nem megtanulni kell!
2012. okt. 26. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Legjobb barát az életben, konyhatündér és háziasszony otthon, és egy szajha az ágyban
2012. okt. 26. 21:42
 4/4 anonim ***** válasza:
én nem vagyok férfi, de szerintem nem szabad annyira egymásra mászni, hogy egymást elkísérgessék a munkába. lehet, hogy egy ideig megy, de utána biztosan elege lesz valamelyiküknek. nekem már egy hét után elegem lenne :D de hát miért kérdezed? nem jó a házasságod? vagy nincs is még férjed?
2012. nov. 1. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!