Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki elhatározza, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki elhatározza, hogy nem lesz szerelmes, nem akar az lenni, akkor ez tartható? Szóval akaratunk ellenére beleszerethetünk valakibe, vagy el lehet fojtani?

Figyelt kérdés
2009. aug. 10. 00:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Attól függ szerintem hogy mért határozz úgy?!
2009. aug. 10. 00:18
 2/10 A kérdező kommentje:
mert fájna
2009. aug. 10. 00:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Én már 5 éve elhatároztam, azóta nem is voltam szerelmes, és nem is volt senkim. Szóval szerintem csak akarat kérdése minden. Ha valóban nem akarsz senkibe beleszeretni akkor nem is fogsz.
2009. aug. 10. 00:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Én még nem tudtam elfojtani... vki mindig megtalált, akivel összejöttem, aztán beleszerettem. De fiatal vagyok még, ez így is van rendjén. :)
2009. aug. 10. 00:54
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha nem találkozol emberekkel és bezárod magad valami betontömbbe, szerintem meg lehet csinálni. Egyébként ha minimális társasági életed is van, előbb-utóbb simán előfordulhat.
2009. aug. 10. 02:54
 6/10 anonim ***** válasza:
az első vagyok! A szívnek parancsolni nem lehet! Esetleg ha ki se mozdulsz a házból,nem netezel mert ott is ismerkedhetsz ( az ismerkedésből meg randi lesz stb....!) se suli,se meló - azt pedig nem lehet hogy egyik sem! Előbb-utóbb belefutsz a szerelembe! Hidd el jó érzés, a csalódásokból meg tanulni lehet!
2009. aug. 10. 04:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Én is szeretném ezt a "no szerelem technikát" elsajátítani, mivel idáig csak a reménytelen szerelem talált meg, mást az én koromban már többször is megtalált a "normális" szerelem.

Ha csak fájni tud , akkor nem kell! Így mi értelme van az egésznek csak időt, energiát, és érzelmeket rabol el tőlem.

21/F

2009. aug. 10. 10:11
 8/10 anonim ***** válasza:

sztem ezt egyáltalán nem lehet.

én is szeretnék kiszeretni vkiből akimár régóta tetszik és eddig nem sok minden történt.de nem megy,mert meglátom és ááh

2009. aug. 10. 20:08
 9/10 anonim ***** válasza:

én is róbálkoztam vele, nem ment

4 évig sikerült tartanom, hogy már pedig én biztos nem lesz szerelmes

aztán jött vki aki mindent megváltoztatott...sajna csak egyoldú

2009. aug. 23. 16:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem már sikerült, megfogadtam hogy nem leszek szerelmes senkibe egy ideig és így is lett.De angyon rossz volt, mert nem foglalkoztam egyáltalán az ellenkező nemmel és úgy járkáltam fel-alá mint egy zombi.Ennek ellenére megtetszett egy elérhetetlennek tartott srác, akibe beleestem nagyon.De sikerült nem foglalkoznom vele, meglehet hogy én is tetszettem neki, de megpróbáltam levegőnek nézni.Azután jött egy időszak mikor úgy éreztem kell egy kapcsolat és jött magától, szinte egyből a jelölt és együtt vagyunk azóta is.Bár mikor újra el kezdtem látni azt akibe belezúgtam először rosszul éreztem magam, mert nem tudtam érzek e iránta valamit, de rájöttem hogy nem és csak a párom kell:)

L19

Bocsi h hosszú lett, szóval el lehet fojtani.

2010. szept. 11. 13:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!