Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki elhatározza, hogy nem lesz szerelmes, nem akar az lenni, akkor ez tartható? Szóval akaratunk ellenére beleszerethetünk valakibe, vagy el lehet fojtani?
Én is szeretném ezt a "no szerelem technikát" elsajátítani, mivel idáig csak a reménytelen szerelem talált meg, mást az én koromban már többször is megtalált a "normális" szerelem.
Ha csak fájni tud , akkor nem kell! Így mi értelme van az egésznek csak időt, energiát, és érzelmeket rabol el tőlem.
21/F
sztem ezt egyáltalán nem lehet.
én is szeretnék kiszeretni vkiből akimár régóta tetszik és eddig nem sok minden történt.de nem megy,mert meglátom és ááh
én is róbálkoztam vele, nem ment
4 évig sikerült tartanom, hogy már pedig én biztos nem lesz szerelmes
aztán jött vki aki mindent megváltoztatott...sajna csak egyoldú
Nekem már sikerült, megfogadtam hogy nem leszek szerelmes senkibe egy ideig és így is lett.De angyon rossz volt, mert nem foglalkoztam egyáltalán az ellenkező nemmel és úgy járkáltam fel-alá mint egy zombi.Ennek ellenére megtetszett egy elérhetetlennek tartott srác, akibe beleestem nagyon.De sikerült nem foglalkoznom vele, meglehet hogy én is tetszettem neki, de megpróbáltam levegőnek nézni.Azután jött egy időszak mikor úgy éreztem kell egy kapcsolat és jött magától, szinte egyből a jelölt és együtt vagyunk azóta is.Bár mikor újra el kezdtem látni azt akibe belezúgtam először rosszul éreztem magam, mert nem tudtam érzek e iránta valamit, de rájöttem hogy nem és csak a párom kell:)
L19
Bocsi h hosszú lett, szóval el lehet fojtani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!