Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyitott vagy csukott szemmel csókolóztok?
Én dettó mint az első, néha rájövök, h csukott szemmel kéne, akkor becsukom...:D:D am sztem teljesen mind1
MakC
csakis csukottal. kinyitni nagyon ritkan szoktam, akkor is inkabb ha meg kell nezni vmit -hirtelen zaj, vki kozel van es nez vagy mittudomen. en a nyitott szemrol eddig azt gondoltam h csak az csokol nyitott szemmel akit nem erdekel a csok es kozben csak bameszkodik. de az itteni valaszok alapjan nem igy van. en nem nagyon szeretek leskelodni es lehet h edes kozben a baratom de xtem inkabb fura mert tul kozel van es ugy olyan idetlenul latjuk egymas arcat :P es amikor a baratom kenyeztet vagy megcsokol en csak az erzesre akarok figyelni, a latas csak elvonja a figyelmem ugyh mind2 esetben csukva a szemem. sokkal izgalmasabb kiiktatni azt az erzekszervet amit a legtobbet hasznalok amugy es csak tapintasra hagyatkoznni mert vegulis ilyenkor az a lenyeg.
"mert nyalni csak ugy lehet ha elvezzuk az izeket:P"
nekem általában magától lecsukódik..
de azért én is szoktam leskelődni, h az övé csukva van-e vagy nem.
volt már rá példa,mikor mind2nknek nyitva volt. :)
Csukott, de néha kinyitom, hogy lássam a párom gyönyörű, elégedett baba arcát. :)
L, 18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!