Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nyitott vagy csukott szemmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyitott vagy csukott szemmel csókolóztok?

Figyelt kérdés
Én sosem szoktam becsukni a szemem. Ti?
2009. aug. 9. 22:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
én is csukott szemmel de néha kinyitom és megnézem a párom h milyen édes:):):):)
2009. aug. 10. 10:11
 12/26 anonim ***** válasza:
82%

Én dettó mint az első, néha rájövök, h csukott szemmel kéne, akkor becsukom...:D:D am sztem teljesen mind1

MakC

2009. aug. 10. 11:21
 13/26 anonim válasza:
100%
Hogy lehet nyitott szemmel élvezni a csókolózást??Sztem ez hülyeség..:)Én mindig csukott szemmel,akkor átadod magad annak a kellemws érzésnek,és nem bámulsz össze vissza.:)
2009. aug. 13. 10:09
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

csakis csukottal. kinyitni nagyon ritkan szoktam, akkor is inkabb ha meg kell nezni vmit -hirtelen zaj, vki kozel van es nez vagy mittudomen. en a nyitott szemrol eddig azt gondoltam h csak az csokol nyitott szemmel akit nem erdekel a csok es kozben csak bameszkodik. de az itteni valaszok alapjan nem igy van. en nem nagyon szeretek leskelodni es lehet h edes kozben a baratom de xtem inkabb fura mert tul kozel van es ugy olyan idetlenul latjuk egymas arcat :P es amikor a baratom kenyeztet vagy megcsokol en csak az erzesre akarok figyelni, a latas csak elvonja a figyelmem ugyh mind2 esetben csukva a szemem. sokkal izgalmasabb kiiktatni azt az erzekszervet amit a legtobbet hasznalok amugy es csak tapintasra hagyatkoznni mert vegulis ilyenkor az a lenyeg.

"mert nyalni csak ugy lehet ha elvezzuk az izeket:P"

2009. aug. 13. 10:10
 15/26 anonim válasza:
100%

nekem általában magától lecsukódik..

de azért én is szoktam leskelődni, h az övé csukva van-e vagy nem.

volt már rá példa,mikor mind2nknek nyitva volt. :)

2009. aug. 13. 10:57
 16/26 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2009. aug. 13. 11:14
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Csukott, de néha kinyitom, hogy lássam a párom gyönyörű, elégedett baba arcát. :)

L, 18

2009. aug. 13. 12:08
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
elvben csukott, de van mikor nyitott és szemezünk...annál jobb nincs :$
2009. aug. 13. 12:14
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Becsukva is, nyitva is. Ha olyanom van, akkor nem bírok betelni a párom látványával és akkor jól esik közben nézni.
2009. aug. 13. 12:18
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
én általában csukott szemmel
2009. aug. 13. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!