Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért iszik egyre többet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért iszik egyre többet mostanában a barátom?

Figyelt kérdés

3 műszakban dolgozik (én 2). Délelőttös héten délután sokszor elmegy a haverjaival sörözni. Csak sört isznak, de elég sokat.Ha én délutános vagyok és ő délelőttös, pénteken be szokott jönni hozzám. Mostanában szinte mindig ittasan. Hétvégén elég gyakran rendeznek bulit (talén a nyár miatt, mert egy telken tartják), ott is vedelés van. A sör fogy leginkább. Nemrég volt egy ilyen parti, én is ott voltam. Idegesített, hogy sorra issza a söröket. Másnap reggel, amikor felkeltünk (ottalvós buli volt), folytatta tovább. Azt ígérte, hogy átjön délután. Haverjai beszélték, hogy hazaérnek és ott folytatják az ivást. Kérdeztem tőle, hogy jön-e, vagy mi lesz. Azt válaszolta igen, 4-körül. De mondtam neki, hogy ha részeg lesz, ne jöjjön, nem kötelező. Azt mondta, jönni fog és nem megy inni. Felhívott délután, hogy még nem ment haza, ott a faluban isznak valakinél tovább és nem-e megyek ki én is. Mondtam, hogy nem megyek, mert nincs hangulatom a részegekhez. Kicsit vitatkoztunk. Beszéltük, hogy akkor másnap találkozzunk munka előtt. Mondtam, hogy jó, de ezt akkor beszéljük meg, ha kijózanodott. Erre azt válaszolta, hogy az soká lesz, beszóltam, hogy akkor csá és letettem. Felidegesített nagyon. Ha van pénze elissza, nem mintha ez engem érintene. A kötelező lóvét leadja oda, ahová kell és a maradékot meg elszórja. Mondta, hogy nem érdekli a pénz, csak ki legyen fizetve minden és kész. Szüleivel lakik, könnyű neki. Azt mondta, amikor albérletben lakott a volt barátnőjével, beosztotta a pénzt, és nem ivott.

A baráti társasága elég iszákos, és amúgy normálisak. Az is zavaró, hogy még istenítik az alkoholt és az alkoholizmussal bohóckodnak.

Ha nincs pénze, nem iszik, ha nem hívják meg véletlenül. Egész télen kibírta italozás nélkül, mert nem volt lóvéja. Ez alkoholizmus amit csinál vagy csak a nyár miatt iszik ennyit? De tényleg csak sört. Mit csináljak, hogy 5-ből 4 találkozásunk ne alkoholos állapotban történjen? Az is zavar, ha akkor is iszik, ha nem vagyok ott. Amúgy jól megvagyunk, lassan 1 éve. Részegen nem bunkó, csak sokat beszél. Kezdek már megundorodni az alkoholtól, még a látványától is, na meg az alkoholistáktól, és az emberiségtől, hogy ilyen értelmetlen dologtól hagyják függeni az életüket.

2009. aug. 9. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:
11%
Mert ronda vagy és attól szebbnek lát.
2009. aug. 9. 20:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Menj a francba!
2009. aug. 9. 20:55
 3/7 anonim ***** válasza:

20: 33 de bunkó vagy.

kérdezö:sajnos nálunk is ez van én már megundorodtam a piátol,.és a páromtol is lassan. hoyg mi az oka nemtudom. probálj bezsélni vle,talán segit valamit,de ha nem olyan sorsra jutsz mint én,és eldurvul a helyzet.

kitartás.

2009. aug. 9. 21:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mikor tudunk találkozni a munka miatt. Nagyon értelmes ember, sokat tud, egyetemet is simán kijárhatna. Érettségizni nekiállt, de abbahagyta, pedig jól tanult. Az a baj, hogy leszarja. Pedig bármi lehetne/lehetett volna belőle. Nem tizenéves, nem hiszem, hogy nem tudja ritkábban csinálni ezt a folytonos haverozunk és iszunk dolgot. Azt sem értem, hogy a beszélgetéshez minek kell 600 liter sört meginni. Pénzpazarlás az egész.
2009. aug. 9. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:

megint én avgyok aki lebunkoztam az elsö válaszlot.

az én párom is 30 as,mégis ezt csinálja ,és

ö is okos értelmes...ugyaneza szitu.

2009. aug. 9. 22:16
 6/7 A kérdező kommentje:

Ti gondolom együtt laktok, szerencsére mi nem.

Meg fogom neki mondani, hogy ha jön hozzám, ne legyen bebaszva, mert akkor inkább ne is jöjjön. Főleg, ha estig dolgozok, nem vagyok kiváncsi egy részegre és a piaszagára. Nem tudom, hogy gondolkodik, azt hiszi, én tűröm ezt. Majd elmagyarázom neki a dolgokat, mert én nem fogok senki marhasága miatt kinlódni.

2009. aug. 10. 05:09
 7/7 anonim ***** válasza:
21:04 es vagyok. igen eggyütt élünk ,igy kénytlen vagyok elviselni.de nálam is szakad cérna rendesen.
2009. aug. 10. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!