Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy elkezdtek "kiutálni"? Mind a barátaim, és mind a barátom nagyon furcsa velem mostanában. Bővebben lent!
A barátod nem áll melléd? A haverjaid szívatnak?
És te még összejársz ezekkel a gyökerekkel?
Ki akarnak utálni azok a beképzelt majmok, eltaláltad. A barátod meg elhagyta valahol a gerincét amikor nem állt ki melletted...
Sajnos azt kell mondjam azok már nem a barátaid.
LEhet kegyetlenül hangzik, de próbálj egy kicsit kevésbeé nagyképű/sznob barátokat keresni.
A barátod pedig no comment....
De most...nem értem, ennyire nem mind1 hogy ki hol lakik?
Faluban is persze már vannak barátaim, de én őket tartottam igaz barátnak...Hatalmasat tévedtem akkor...Köszi a válaszokat!
hát ez elég szomorú,főként,ha még a barátod is hozzájuk csatlakozik...minden esetre Te ne csüggedj el!
Próbáld megbeszélni a barátoddal,h Téged ez mennyire zavar,s ha nem juttok "közös nevezőre" szerintem nincs értelme folytatni...ha pedig a "barátaid" is ugyanúgy viselkednek,ők nem is igazán barátok.:)
KITARTÁS:) ne csüggedj el;)
14/L
ez a tömegvonzás törvénye
senki nem akar a "különc" lenni
egyedül vagy egy háborúban
hamarabb megtanultad milyenek az emberek
én 30 évesen még kiakadok a munkahelyen hogy mer tőlem lopni az, akivel együtt dolgozom? és még mindig kiakadok mindenen
te legalább nem fogsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!