Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelent valamit, ha egy fiú Xy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent valamit, ha egy fiú Xy drága-nak szólít? (Xy-t a keresztnevem helyett írtam. )

Figyelt kérdés

Úgy kérdezett tőlem valamit, hogy "Xy drága, ..." Fiúk, ti milyen esetben mondanátok azt egy lánynak, hogy "drága"? Nem szoktunk túl gyakran beszélni, meg a hangja másmilyen volt mint általában. Olyan aranyos, kisfiús hangon mondta.

16/L (a fiú is 16)

2012. okt. 25. 16:09
 1/6 anonim ***** válasza:
j aazt jelenti hogy szeret
2012. okt. 25. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha meg szeretném dugni:)
2012. okt. 25. 16:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha úgy szólítom, hogy "drága xy", az bizalmi kapcsolat. Ha viszont úgy, hogy "xy drága", az nálam csipkelődés.
2012. okt. 25. 16:12
 4/6 anonim ***** válasza:
hát kérdéses..én ismerek valakit aki már csak úgy megszokásból löki ezt a szöveget...nekem is mondta már hogy drágám meg édes,baby stb... de egy tök idegennek is ezt mondta sz.val elég komolytalan volt a dolog..:) de változó 16/l
2012. okt. 25. 16:13
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem van egy gyerekkori barátom, több tucat lány barátja van (ma már felnőtt, családos), és szinte mindegyiket így szólítja.

Nincs jelentősége, max. azt jelenti, kedveli.

2012. okt. 25. 16:17
 6/6 anonim ***** válasza:
a közelebbi fiúbarátaim engem is hívak hébe-hóna így :) nem feltétlenül jelenti azt szerintem hogy beléd van zúgva, de ezt azért olyannak mondja az ember, akit egy kicsit is kedvel v vmi :)
2012. okt. 27. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!