Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha jártok valakivel, nektek undoritó a bnőtöket kinyalni?
intim törlőkendő akkor is van, ha nem volt idő lehetőség fürdésre aktus előtt, és ha nagyon nedves?
ez olyan kérdés, mint ha a futót kérdeznéd, hogy fáj-e neki győzelemnél amikor a hónaljával átszakítja a célszalagot :D
persze, hogy jár wc-re, de illik azért aktus előtt tisztítani, megmosni a dolgot:)
amúgy az, hogy nedves, az csak még jobban beindít. én nagyon szeretek nyalni.
Aki a szexuális élete elején van, annak lehet, hogy undorító, mert biztosan valami másra számít.
Kezdetben nekem is fura volt, de láttam, hogy élvezi a barátnőm, ezért folytattam.
Most már legalább annyira kívánom a nyalást, mint a partnerem.
Fontos higiénia. Ha nem tudsz mosakodni az aktus előtt, akkor ne engedd a nyalást. Viszont egy frissen mosott puncinál nincs finomabb.
nem undiritó . Főleg egy kopaszra bototvált kis 14éves puncikát kinyalni a lagjobb.
F/23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!