Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó odabújni valakihez?
:)
Az oké hogy szereted,és ezért bújsz oda hozzá.De mért jó érzés??
Van valami "tudományos" oka?
17 vagyok de még mindig nem érted :D
Nem az a lényege hogy kihez bújsz.
Hanem hogy mért jó. Ölelni se csak a párodat szoktad mégis jó érzés.
Azt is értem hogy hormon szabadul fel.
De mért?
Azért mert az emberek alapjáraton félnek egyedül? Mért kell megölelni a másikat?
Miért érezzük jó magunkat pl egy öleléstől?
Nem tudom értitek e :D
Szerencsére már átéltem azt, milyen ha ahhoz bújok, akit szeretek. Valami leírhatatlanul mennyei érzés. Nem tudom megmondani vajon miért, talán mert alapból vonzódsz, vágysz a testi érintkezésre, és azt itt teljesen megkapod. Termeli a boldogsághormont, az biztos.
Apukádhoz bújni TELJESEN más.
Szerintem nem értitek mire gondolok..
na mindegy
"Azért mert az emberek alapjáraton félnek egyedül? Mért kell megölelni a másikat?
Miért érezzük jó magunkat pl egy öleléstől?"
Nem félnek egyedül alapjáraton az emberek, TÁRSAS lények vagyunk. De ezt majd akkor értékeled, ha egyedül leszel teljesen, egy idő után vágyni fogsz egy ölelésre, akár egy jó szóra is.
Azért érezzük magunkat jó legy öleléstől, mert megnyugtat, hogy van mellettünk valaki, aki szeret.
nem megakarom tanulni :DDD
Nem azért kérdeztem
csak érdekel :D
maximum érzem hogy mért jó de tudni nem fogom..:D
vagyis mostmár igen:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!