Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szex védekezés nélkül?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lues kérdése:

Szex védekezés nélkül?

Figyelt kérdés
Lassan 1 éve védekezünk megszakítással, sőt az utóbbi időben még úgy sem mindig. Terhes nem lettem. Mit gondoltok, lehet valami bajom? Az igazat megvallva még nőgyógyásznál sem voltam soha, mert szerencsére nem volt semmi panaszom.
2012. okt. 24. 11:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem divatból járunk évente nőgyógyászhoz. 23 éves vagyok és egy ilyen rutin ellenőrzésen derült ki, hogy nálam is megjelent a HPV, aminek elég komoly következményei is lehetnek. Nem érzem magam betegnek, igaz nem is vagyok, de tudja az orvosom és én is, hogy ez a dolog rizikóval jár, így fokozottan figyelemmel követjük nehogy baj legyen belőle és ha még is gond van idejében tudja kezelni. Nem árt, ha az ember igényes az egészségére.

Kérdező!

Ha azt is beleírod, ahogy nem egy 15 éves tini vagy, akik orrba-szájba felelőtlenül szexel, meg azt is, ha nem gond a baba, akkor nem esik neked senki. azért mondom ezt, mert már régóta az oldalon vagyok és nagy átlagban tinik szoktak ilyen kérdést feltenni.

2012. okt. 25. 10:37
 12/15 anonim ***** válasza:

Divat nem meghalni, gratulálok :)

A megszakítás NEM védekezés.

2012. okt. 25. 12:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Mennyi gyökér jár ide.
2012. okt. 25. 23:57
 14/15 A kérdező kommentje:

12-es!Ha már válaszolsz egy kérdésre, akkor légy oly kedves az összes kommentet elolvasni,mert akkor plusz információhoz juthatsz! Köszi!

13-as!Szép dolog az önkritika!Örülök, hogy rendelkezel vele!

2012. okt. 26. 07:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Köszönöm a válasz feltevőjének, hogy az én védelmemre is kelt! Szép napot Nektek!
2012. okt. 29. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!