Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruáció mennyit késhet?
Bízom benne ,hogy csak késik.. kb 2 napja kellett volna megjönnie..szinte mindig ugyanakkor jött eddig meg.. kivéve most.. a barátommal védekeztünk ugyhogy remélem nem terhesség..
mennyi időt érdemes még várni hátha megjön? mikor mennyek el nőgyógyászhoz? vagy éppen mikor érdemes már csinálni tesztet?
ha ez valamit számít akkor: az utóbbi időben híztam egy picit és nagyobb lett az étvágyam..kicsit ideges is vagyok. de nem fáj és nem is görcsöl a hasam.
előre is köszönöm a válaszokat.
Nekem stressztől késett már egy-két hetet, de volt, h ki is maradt arra a hónapra, bármi lehet.
A terhességnek ilyen korán nincsenek jelei, csak beképzeled - egy teszt persze nem árthat.
De nyugi, sztem nem lesz semmi gond (ha megfelelően védekeztetek). :)
ez egyből kicsit megnyugtatott:). remélem igazad van és tényleg csak késik. még várok egy kis időt, ha nem jön meg veszek majd tesztet.
köszönöm a választ.:)
megfelelően védekeztünk ugyhogy remélem nem lesz semmi baj:).
köszönöm a válaszokat és a tanácsokat.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!