Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Biztosan nem késtem el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztosan nem késtem el a csajozással?

Figyelt kérdés
Ismerősök bíztatnak, hogy 24 évesen nem vagyok öreg, és biztos lesz csajom és feleségem is, ha összekapom magamat, de én legbelül azt érzem, hogy egy ,,normális" nő se foglalkozna velem a tapasztalatlanságom miatt.
2012. okt. 24. 10:13
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Már abból ki tudják venni a nők, hogy nem vagyok egy ideális beszélgetőpartner, mert nem sztorizok annyit, mint egy átlag férfi. Ezzel kapcsolatban a másik probléma pedig az, hogy a szexről se szoktam igazán, és ez által felmerül a gyanú.
2012. okt. 24. 17:48
 12/19 Tyler913 ***** válasza:
pff. És szerinted csajozni úgy kell,hogy a szexről beszélünk? Meg a többi srác miről sztorizik? Az excsajairól? Ha így gondolod,elég rossz mintákat láthattál.
2012. okt. 24. 18:12
 13/19 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem azt is, hogy vékony vagyok. Ahogy tapasztalom, a nők kizárólag a testesebb és izmosabb férfiakra buknak.
2012. okt. 24. 18:17
 14/19 Tyler913 ***** válasza:

[link]

Kifogás...Az a két fószer a képen Mystery és Style,két hivatásos nőfelszedő művész.Nem igazán izmosak. Hidd el,nem ezen múlik,de ha aggaszt a vékonyságod,akkor kezdj el edzeni.

2012. okt. 24. 19:12
 15/19 A kérdező kommentje:
De nem is magyarok. Külföldön jobban kedvelik a vékony férfiakat, mint nálunk.
2012. okt. 24. 19:19
 16/19 Tyler913 ***** válasza:
Aha,persze.Mondom,kinyitott a kifogásgyár. Akkor inkább azt mondom,hogy rengeteg ismerősöm van,közülük sokaknak VAN barátnője,mégsem mind magasak,gazdagok,kigyúrtak.Sőt,a többségük nem.Inkább azt mondd meg nekem,mikor kezdeményeztél legutoljára nőnél?
2012. okt. 24. 19:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha eddig nem csajoztál, ezután miért tennéd? Amúgy is hiányzik az a 10 év tapasztalat az életedből, ami ahhoz kell hogy felszedj egy csajt és meg is tudd tartani.
2012. okt. 25. 23:59
 18/19 A kérdező kommentje:
Akkor ne is kezdjem el soha? Éljem le egyedül az életemet?
2012. okt. 26. 00:09
 19/19 anonim ***** válasza:

most mit sajnáltatod itt magad?

Kapd össze magad aztán menj nőzni.

Nem értem mit hisztizel itt.

2012. okt. 26. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!