Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Biztosan nem késtem el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztosan nem késtem el a csajozással?

Figyelt kérdés
Ismerősök bíztatnak, hogy 24 évesen nem vagyok öreg, és biztos lesz csajom és feleségem is, ha összekapom magamat, de én legbelül azt érzem, hogy egy ,,normális" nő se foglalkozna velem a tapasztalatlanságom miatt.
2012. okt. 24. 10:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

ez hülyeség, ha nem siránkoznál ilyenen, biztos találnál hamar.

Jobb későn mint soha :)

nekem is 22 évesen volt az első kapcsolatom.

2012. okt. 24. 10:22
 2/19 anonim ***** válasza:
Elkésni nem késtél el, ha egy nő igazán szeret, nem fogja érdekelni a tapasztalatlanságod. De azért gondolkozz el azon, hogy miért nem sikerült eddig csajt szerezned. Emellett pedig gyakorolj és gyakorolj, előbb-utóbb majd csak összejön az a barátnő.
2012. okt. 24. 10:23
 3/19 anonim ***** válasza:

az én egyik pasim is 24 volt mikor összejöttünk és teljesen tapasztalatlan.. de ha nem hangoztatta volna ezt lehet észre se vettem volna..

és én normális nőnek érzem magam :)

2012. okt. 24. 10:41
 4/19 anonim ***** válasza:

Pont azért van ez így mert te is ezt gondolod magadról.

És így viselkedsz.

Nem azért nem foglalkoznak veled mert tapasztalatlan vagy,mert ezt a legtöbben leszarják akkor ha te nem azt közvetíted kifelé hogy "úristen milyen gáz vagyok még senkim nem volt" stb.

Ettől másznak a nők falra.

Légy nyitott,és ezen ne agyalj többet mert akkor elcseszel mindent.

18/L

:)

2012. okt. 24. 10:43
 5/19 anonim ***** válasza:
De elkéstél! Egyik barátom is 24 és nem volt még csaja! De nem is keres mert fél hogy az átlagos méretű pénisze kevés lesz a csajoknak.
2012. okt. 24. 11:48
 6/19 A kérdező kommentje:

Ráadásul az se garantált, hogy kellek valakinek.

Amúgy az én péniszemmel nincs különösebb gond, talán csak a vastagsága vékonyabb picit az átlagnál.

2012. okt. 24. 11:59
 7/19 anonim ***** válasza:

Kit érdekel a farkad???

Nem az számít egy kapcsolatban /először leglábbis/.

Nem a farkaddal ismerkedik....

2012. okt. 24. 12:01
 8/19 Tyler913 ***** válasza:

Miért késtél volna el? Én is későn kezdtem,de amint belelendülsz, hamar le lehet dolgozni a hátrányt. Ha meglesz az első barátnőd, már nem fog érdekelni,mi volt/nem volt előtte. Csak ne csinálj lelki problémát belőle,meg ne hangoztasd, hogy tapasztalatlan vagy.

Amúgy megsúgom,hogy attól még,mert valakinek már volt x csaja,még nem biztos,hogy ért a nőkhöz.Sőt...Szóval nem vagy akkora hátrányban,mint gondolnád.

2012. okt. 24. 12:42
 9/19 A kérdező kommentje:
Semmit nem kell hangoztatnom, mert süt rólam.
2012. okt. 24. 16:03
 10/19 Tyler913 ***** válasza:
Miből gondolod? Mi olyat találsz a viselkedésedben,amitől nagyon tapasztalatlannak tűnhetsz?
2012. okt. 24. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!