Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez belefér a barátságunkba?
Figyelt kérdés
Ő 19 éves fiú,én 16 éves lány. lassan 5 éve vagyunk legjobb barátok és tényleg semmi több!
tehát ezek még beleférnek?
amikor találkozunk akkor 2 puszi és ölelés,ha filmezünk akkor odabújok ha olyan rész van,ha én veszek magamnak csokit akkor neki is veszek,de ez fordítva is így van,iszunk egymás után az üdítőből,megkóstoljuk egymás fagyiját. belefér?
2012. okt. 23. 23:30
12/19 A kérdező kommentje:
Neki is és nekem is van párkapcsolatom. Az övé 2 éves az enyém 7 hónapos.
2012. okt. 23. 23:52
13/19 Meztelencsigabiga ♥ válasza:
Nekem fura. Ha lenne barátom mellette nem lenne szükségem más fiúbarátra.
14/19 anonim válasza:
"Oppa gangnam style!"
Köszönöm!
Tegnap tesómon sokat nevettem emiatt, buli volt!
:D
15/19 anonim válasza:
Néha belefér, egy kis barátság, extrákkal. xD
16/19 anonim válasza:
Mindkettőtöknek van párja, de szoktatok kettesben, összebújva filmezni?
Minden más belefér, de ez azért érdekes.
Miért nem jöttetek össze már régen?
17/19 anonim válasza:
Ti előbb-utóbb össze fogtok jönni! Tiltakozhatsz most, de akkor is így lesz! :) Én szóltam! ;P
18/19 A kérdező kommentje:
Igen szoktunk úgy filmezni! hát...nem hiszem hogy össze fogunk jönni....de akármi lehet..
2012. okt. 24. 14:43
19/19 A kérdező kommentje:
kedves 13. attól hogy van párom,attól dobjak el egy isteni barátságot?? ha a pasim azt mondaná hogy választanom kéne akkor sztem előbb mondanám azt hogy miatta szakítok.... mert ilyen barátot nem találok másikat az biztos!
2012. okt. 24. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!